Kapaklıspor'da Topçu dönemi

Son haftalarda aldığı kötü sonuçların ardından lider Marmaraereğlisi Belediyespor'un dört puan gerisine düşen Kapaklıspor'da fatura Teknik Direktör Faruk Kuzu'ya kesildi. Yeni sezon öncesi

21.11.2018 17:16:00 0
Kapaklıspor

Son dört haftada sekiz puan kaybederek zirve yarışında ağır yaralar alan Kapaklıspor Teknik Direktör Faruk Kuzu ile yollarını ayırdı.

AÇIKLAMADA BULUNDU

Kapaklıspor Kulübü tarafından görev değişikliği ile ilgili yapılan açıklamada, “Sezon başında anlaşmaya vardığımız Teknik Direktörümüz Faruk Kuzu ile 20 Kasım 2018 itibari ile yollarımız ayrılmıştır. Hocamıza bugüne kadar takımımıza vermiş olduğu katkılardan ve hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Teknik Direktörlük görevine Kenan Topçu, yardımcılığına ise Sefer Ekizoğlu getirilmiştir. Hocalarımıza başarılar dileriz” denildi.

LİGDE ÜÇÜNCÜ SIRADA BULUNUYOR

Kapaklıspor Faruk Kuzu döneminde oynadığı sekiz karşılaşmada beş galibiyet, bir berberlik ve iki yenilgi aldı. Rakip filelere 24 gol atan Kapaklısopr kalesinde ise yedi gol gördü. Kapaklıspor ligde ise 16 puanla lider MarmaraereğlisiBelediyespor’un dört puan gerisinde üçüncü sırada yer alıyor.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10