"Toplumumuz için önemli varlıklarımızsınız"

Türkiye Okul Kıyafetleri Üretici ve Satıcıları Federasyonu tarafından Öğretmenler Günü dolayısıyla kahvaltı programı düzenledi. Programda açılış konuşmasını yapan Türkiye Okul Kıy

Çerkezköy 22.11.2018 17:17:00 0

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Trakya Okul Kıyafetleri Üretici ve Satıcıları Derneği ve Trakya Okul Kıyafetleri İmalatçıları ve Satıcıları Derneği tarafından Kapaklı’da görev yapan öğretmen ve okul müdürlerine yönelik Çerkezköy Cumhuriyet Mahallesi Tepe Emlak Konutları Cengiz Topel Caddesi’nde faaliyet gösteren Tokoçin Restaurant'ta bugün 08.30-11.00 saatleri arası düzenlediği kahvaltı programı büyük ilgi gördü. Programda Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş de hazır bulundu. Kahvaltı programına gelen davetlileri Türkiye Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Federasyonu Genel Sekreteri ve Trakya Okul Kıyafetleri İmalatçıları ve Satıcıları Derneği Genel Başkanı Yaşar Giyim Mağazaları Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Yılmaz ve dernek genel başkan yardımcıları Selim Arıkök, Atilla Dinç ve yönetim kurulu üyeleri kapıda karşıladı.  

 

ÖĞRETMENLERİMİZ TOPLULUMUZUN EN ÖNEMLİ VARLIKLARIDIR

 

Programda ilk konuşmayı Türkiye Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Federasyonu Genel Sekreteri ve Trakya Okul Kıyafetleri İmalatçıları ve Satıcıları Derneği Genel Başkanı Yaşar Giyim Mağazaları Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Yılmaz yaptı. Yılmaz, konuşmasına Türk toplumunda öğretmenin yerinin çok önemli olduğunu belirterek, "Bilgi kaynaklarını öğreten yönlendiren, öğrencilerine değerlendirme alışkanlığı kazandıran, siz değerli öğretmenlerimiz toplumumuz için çok önemli varlıklarımızsınız. Öğrencilere eğitim sırasında toplumdaki saygınlığı arttırmak ve de toplumdaki sevgi ve saygı bağlarını güçlendirmedeki dayanışmayı kuvvetlendirmek içinde çapalarınızı takdirle karşılıyoruz. Sizlerin de toplumumuzda saygınlığınızın daha da arttırılması gerektiğine inanıyoruz. Sizler aydınlık geleceğimizin daha da aydınlanması ve çağdaş ülke oluşumuzdaki emekleriniz içinde sizlere ayrıca teşekkür ediyoruz. Sizler toprak altına atılan tohumu büyük emekler vererek yeşerterek büyütüyorsunuz. Bu nedenle sizlerin hakkınızı bizler hiç bir zaman ödeyemeyiz. Öğretmenlerimizin her biri bizler için ayrı bir değer ve ayrı bir cevherdir" dedi. 

 

İNŞALLAH GELENEKSEL HALE GELİR

 

Yılmaz’ın ardından konuşan Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz da, "Türkiye Okul Kıyafetleri Üreticileri Ve Satıcıları Federasyonu ve Trakya Okul Kıyafetleri İmalatçıları ve Satıcıları Derneği’ne Öğretmenler Günü için düzenlenen bu güzel program için çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da bu program geleneksel hale gelecektir” dedi.

 

BU ETKİNLİKTE DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİMİZLE BİR ARADA OLMAKTAN MUTLU OLDUM

 

Programda son konuşmayı Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy yaptı. Kaymakam Ünlüsoy, Trakya Okul Kıyafetleri Derneği’nin 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlediği kahvaltıda bir araya geldiklerini belirterek, “Değerli öğretmen arkadaşlarım,  24 Kasım Öğretmenler Günü’nde de inşallah yine bir arada olacağız. Gününüze size yakışır bir şekilde kutlamaya çalışacağız. İki-üç gün önce bir program ayarlamıştık, okul müdürleri ve okul aile birliği başkanları olarak. Ancak Bakanlığın tasarrufu nedeniyle ve ilde yapılan bir program nedeniyle bu toplantımız olmadı. Bu da onun küçük bir ön çalışması gibi oldu. Bu gün siz değerli öğretmen arkadaşlarımızla sizlerde burada bu etkinlikte beraber bir araya geldik. İnşallah önümüzdeki haftalarda bu toplantılarda yine tekrar bir araya gelerek ilçemizin eğitim alanındaki konularını birlikte görüşeceğiz. Dört yıl önce ilçe olan Kapaklı’nın bu önümüzdeki süreçte eğitimde özellikle sizlerle birlikte olacağımız hususlarda ne yapabiliriz, ilçemizi eğitim alanında en iyiye nasıl götürürüz, sizleri yine çalışmalarımızla rahatlatacak okul binaları, sosyal donatıları neler olabilir, neler planlanabilir şeklinde görüşeceğiz. Şu anda 9 okul inşaatımız var. 4 okul  inşaatımız da ihale aşamasında ve yer temini yapılan kısımlar da var.  Hep birlikte başarılı olmamızı gerektiren bir süreç var. İnşallah bunları da başaracağız. Ben sizlerin Öğretmenler Gününü’zü kutluyor, sağlıklı başarılı eğitim yılı diliyorum"dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10