Erkılınç, 'esnaf düşmanı başkanlar' olarak nitelendirdi

AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Yılmaz Erkılınç'ın eleştirilerinin hedefinde yine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay yer aldı. Akay'ın esnaf ziyaretleri haberini seçim yat

Çerkezköy 22.11.2018 18:00:00 0
Erkılınç,

Seçime sayılı günler kala koltuğun elden gideceğine kendisinin de inandığını söyleyen Erkılınç “Sayın Akay herhalde sonun başlangıcına yaklaştığına sen de inandın ki büyükşehirin saçma sapan projelerini inceliyorsun. Buradan sana söz veriyorum. Sizin başarılı olduğunuz park ve bahçeler konusunda ben belediye başkanı olduğumda siz ve ekibiniz park ve bahçelerden sorumlu olacaksınız. Milletin belediye başkanlığı makamına gösterdiği saygıyı şahsına gösterildiğini zannediyorsun. Unutma ki senden önceki belediye başkanları da senin gibi düşünüp, senin gibi yaşayıp, senin gibi birine makamı devrettikleri gibi, sen de benim gibi birine makamı devredeceksin. O makamı senden devralacak tek partinin Çerkezköy’de AK Parti olduğunu ve o ismin de Yılmaz Erkılınç olduğunu sen de çok iyi biliyorsun. Sana tavsiyem 3-4 ay daha başkanlığın tadını çıkart, milletin parası ile gez ama dikkat et, halkın parasını horyatca harcama. Aksi takdirde hesabını kuruş kuruş sorup burnundan fitil fitil getireceğimi de unutma” diyerek Akay’ı sert sözlerle eleştirdi.

ELEŞTİRİLERDEN YÜCEER DE NASİBİNİ ALDI

Erkılınç, CHP’nin henüz Akay’ı aday olarak bile göstermediğini kaydederek CHP İlçe Başkanı Engin Camcı’nın da diğer ilçe başkanlarından çok da farkının olmadığını, CHP’lilerin değil sadece Vahap Akay’ın havarisinin İmdat Özgör ve ekibinin başkanı gibi davrandığını kaydetti. Yazılı açıklamasında “Vahap Akay ve ekibinden 5 yılın hesabını gün gün sormayan namerttir” ifadelerini kullanan Yılmaz Erkılınç’ın eleştirilerinden CHP Tekirdağ Milletvekili Dr.Candan Yüceer de nasibini aldı. Erkılınç,  Yüceer’i halkı 5 yıl sonra hatırlamakla itham etti.

 

Haber/ Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10