4,5 yılda yaptığı çalışmaları anlattı

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel mahalle ziyaretleri kapsamında Vakıflar ve Ahimehmet Mahallelerini ziyaret etti. Ziyaretlerde 4.5 yıl boyunca yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Yüksel, mahalle

Ergene 23.11.2018 14:01:00 0
4,5 yılda yaptığı çalışmaları anlattı

Yeni kurulan bir belediye olmalarına rağmen 4,5 yıla çok şey sığdırdıklarını kaydeden Başkan Yüksel, göreve geldikleri ilk andan itibaren yol sorununu ortadan kaldırmak için çok çalıştıklarını ve bugüne kadar 117 kilometre yol yaptıklarını dile getirdi. Ergene’de 5 bin hastayı evlerinden alıp hastanelere götürerek tedavilerini yaptırıp evlerine geri teslim ettiklerini belirten Başkan Yüksel, “Bu hizmetimiz Türkiye’nin birçok belediyesinde yok. Yine evde yatan hastalarımız için evde bakım hizmet projemiz var, bunun yanından 4 bin vatandaşımıza Ergene’de iş imkanı sağladık. Vatandaş odaklı hizmetlerimiz ile her zaman sizin yanınızdayız yanınızda olmaya da devam edeceğiz. Biz sizlere gönülden bağlıyız, gönülden hizmet ediyoruz. Sizler bize güvendiniz oy verdiniz, bizlerde yaptığımız hizmetler ile bu göreve layık olmaya çalışıyoruz’’ dedi.  

 

SİYASET YAPMAK İÇİN ZİYARETE GELMEDİM

 

Siyaset yapmak için ziyarete gelmediğini kaydeden Başkan Yüksel; “Biz görev adamıyız, hizmetlerimiz ile sizlerin yanındayız. Sıfırdan bir belediye kurduk, bu kolay bir iş değil, sizlerden almış olduğumuz güven ile 4,5 yılda çok büyük projelerin, hizmetlerin altına imzamızı attık. Yapmış olduğumuz bütün bu hizmetlerde devletin maddi anlamda hiç katkısı olmadı, hepsini Belediyemizin kendi bütçesinden yaptık, Türkiye’de gelişmiş belediyelerde ne varsa Ergene Belediyesinde de o var. Bunu her zaman söylüyorum doğumdan ölüme kadar bizler her zaman vatandaşımızın yanındayız” dedi.

 

VAKIFLAR MAHALLESİ’NE DOĞALGAZ HİZMETİ GELECEK

 

Yeni yıl ile birlikte Vakıflar Mahallesi’ne Doğalgaz hizmeti geleceğini dile getiren Başkan Yüksel, Doğalgaz yöneticileri ile görüştük, yılbaşına kadar Vakıflar mahallemizde doğalgaz projesi bitecek ve evlerimize doğalgaz hizmeti başlayacak. Biz bunun takibini yapıyoruz” dedi. Vakıflar Mahallesi’nde futbol sahası projesinin ihalesinin yapıldığını kaydeden Başkan Yüksel; “Bu güzel projemizde önümüzde ki yıl bitecek ve gençlerimiz maçlarını burada oynayacak. Her mahalleye düğün salonları yapıyoruz, Vakıflar mahallemizde de salon var ama yetersiz, buraya da yanında çok güzel bir aile parkı olan, 500 kişilik kapalı düğün salonu yapacağız. Bu projemizde futbol sahamızın üzerinde ki alanda gerçekleştireceğiz” dedi.

 

EN BÜYÜK HAYALİM ERGENE'YE ÜNİVERSİTE GETİRMEK

 

Başkan Yüksel Ergene’de en büyük hayalinin Vakıflar Mahallesi’nde Üniversite kurulması olduğunu da belirterek, “Ergene’de en büyük hayalim Vakıflar mahallemizin karşısında bulunan 50 dönümlük arazimizin üzerine özel bir üniversite getirmek. Ergene Belediyesi olarak bunu yapmayı çok istiyoruz. Bu büyük hayalimi gerçeğe dönüştürmek içinde elimizden ne geliyorsa yapacağız” dedi.

 

Haber: Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10