Gelenek bu yıl da bozulmadı

Nurullah Narin Ortaokulu Okul Aile Birliği tarafından geleneksel hale getirilen 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı düzenlendi.

Çerkezköy 23.11.2018 15:06:00 0
Gelenek bu yıl da bozulmadı

Okulun öğretmenler odasında düzenlenen kutlama programına Okul Müdürü Musa Dinç, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahalle Muhtarı Tahsin Akgün, Okul Aile Birliği Başkanı Azize Arslantürk, Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Gözde Tezgel, öğretmenler ve sınıf temsilcileri katıldı. Programda birbirinden lezzetli tatlar sunulurken, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yaptırılan pasta Okul Müdürü Musa Dinç tarafından kesildi.

 

AKAY ÇİÇEK HEDİYE ETTİ

 

Öğretmenler Günü dolayısıyla Nurullah Narin Ortaokulu’nu ziyaret eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, öğretmenlere çiçek hediye ederek, “Hedeflerimize ve hayallerimize ulaşmamız için bizlere ilham veren, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ülkelerine faydalı bireyler olmaları için çabalayan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlarım’’ dedi.

 

GELENEKSEL HALE GETİRDİK

 

Okul Müdürü Musa Dinç, okul aile birliğine hazırlamış oldukları programdan dolayı teşekkür ederken, Okul Aile Birliği Başkanı Azize Arslantürk ise “Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz kutlama programını bu yıl da düzenledik. Sadece okul aile birliği olarak değil okul temsilcileri ile birlikte düzenledik. Düzenlediğimiz bu programa katılan tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyor ve öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorum.

 

Haber: Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10