İş sağlığı ve güvenliği çalıştayı yapıldı

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından "İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre Danışmanlığı Sektör  Sorunları ve Çözüm Önerileri Çalıştayı" yapıldı.

Çorlu 23.11.2018 17:23:00 0
İş sağlığı ve güvenliği çalıştayı yapıldı

İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre Danışmanlığı, İnsan Kaynakları, Tarım ve İlaçlama, Güvenlik, Temizlik ve Sosyal Hizmetler sektörlerinde faaliyet gösteren üyelerimizin sorunlarının tespiti ve çözüm önerilerinin bulunması kapsamında  düzenlenen Çalıştaya, Çorlu TSO 13. Meslek Komitesi Başkanı Özber Çetin, Başkan Yardımcısı Alev Arslan, Komite Üyeleri; Hüseyin Ersoy, Umut Güngör, Ümit Kurtulmuş, Hüseyin Toker, Seran Bozkurt, İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre Danışmanlığı yetkilileri katıldı.

 

SEKTÖRÜN DAHA İYİ YERLERE GELEBİLMESİNİ SAĞLAMAK

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan Çorlu TSO 13. Meslek Komitesi Başkanı Özber Çetin; “Çalıştaya katılım sağlayan İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre Danışmanlığı temsilcilerine teşekkür ederim. Çok güzel bir ortam yakalandı. Bu tür toplantıları tekrar gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Bizler bir arada olduğumuz ve beraber çalıştığımız zaman her türlü sorunu çözebileceğimize inanıyorum. Önemli olan ortak noktada buluşup onlarla ilgili çözüm önerileri üretmek ve sektörün daha iyi yerlere gelebilmesini sağlamaktır” şeklinde konuştu.

 

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

 

Çalıştayda; Ortak Sağlık Güvenlik Birimleri’nin iç sorunları ve birbirleriyle olan iletişimi, Danışmanlık verilen hizmetlere ve firmalara karşı sorumluluklar ve yaşanan sorunlar, Bakanlığa karşı ve diğer destekleyici olan firmalara karşı sorunlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10