Dış değerlendirme süreci tamamlandı

23 Temmuz 2015 tarih ve 29423 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Yükseköğretim Kalite Güvencesi Yönetmeliği kapsamında, yükseköğretim kurumlarının en çok beş yılda bir Yükseköğretim Kalite Kurul

Tekirdağ 25.11.2018 11:07:00 0
Dış değerlendirme süreci tamamlandı

Karar kapsamında; Prof. Dr. Mehmet Durman, Prof. Dr. Ali Şen, Prof. Dr. Akile Büke, Prof. Dr. Ahmet Arif Ergin, Doç. Dr. Oytun Okan Şenel, Mahmut Dal ve Ali Hasan Gürbüz’den oluşan 7 kişilik Yükseköğretim Kalite Kurulu Değerlendirme Takımı, Kalite Komisyon Üyesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal eşliğinde, Tıp Fakültesi, Ziraat Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Veteriner Fakültesi, Çorlu Mühendislik Fakültesi, Çorlu Meslek Yüksekokulu, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Deney Hayvanları Uygulama ve Araştırma Merkezi’ni ziyaret etti.

 

GÖRÜŞMELER YAPILDI

 

Heyet ayrıca 4 gün süren değerlendirmeler boyunca, NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek olmak üzere; üniversitenin kalite komisyonu üyeleri, senato ve yönetim kurulu üyeleri, dış paydaşları, enstitü müdürleri, öğrenciler, akademik ve idari personel, üniversitede bulunan idari birimler ve araştırma merkezleri ile görüşmeler yaptı. 

 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10