Minikler öğretmenlerini unutmadı

Özel Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi  Kreş ve Gündüz Bakımevi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kutlama etkinliği yapıldı.

Çerkezköy 25.11.2018 11:16:00 0
Minikler öğretmenlerini unutmadı

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programa Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürü Mehmet Özdoğan, Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürü Eser Yangöl ile ÇOSB Bölge Müdürlüğü birim müdürleriyle Kreşin öğretmenleri katıldı.  Öğrencilerin, ‘Sen Varken Öğretmenim’ ve ‘Öğretmenler Günü’ şarkısıyla ‘Sevgili Öğretmenim’ isimli şiiri söylemelerinin ardından  Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin öğretmenleri ‘Benim Adım Öğretmen’ adlı şarkıyı söyledi.

 

KREŞ MÜDÜRÜ YANGÖL’E ANLAMLI HEDİYE

 

Öte yandan Öğretmenler, ‘Çocuklar Doğayla Buluşsun Diye’ çalışması kapsamında TEMA Vakfına, Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürü Eser Yangöl adına bağışta bulundu.  Öğretmenlerin yaptığı bağış belgesini öğretmenlerin elinden alan Yangöl, tüm öğretmenlere böyle anlamlı bir bağış yaptıkları için teşekkür etti.

 

SİZ BURADA İNSAN YETİŞTİRİYORSUNUZ

 

Günün anlam ve önemine istinaden bir konuşma yapan ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan da; “Burada öğretmenlerimizin yaptığı işi çok önemsiyoruz. Siz burada insan yetiştiriyorsunuz. Sizin yaptığınız işin meyveleri önümüzdeki yıllarda kendini gösterecektir. Ben bu anlamlı günde tüm öğretmenlerimizin gününü kutlayarak çalışmalarında başarılar diliyorum.”dedi.

 

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10