"Muhtarların masası ihbarnamelerle dolu"

Süleymanpaşa'da bulunan 6 mahallede ziyaret gerçekleştiren İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Fahrettin Özzade, vatandaşların icra ve borç batağında olduğunu ifade ederek, muhtarların masasın

Süleymanpaşa 27.11.2018 13:55:00 0

İYİ Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcıları Fahrettin Özzade, Muzaffer Doğan, Süleymanpaşa’da Aydoğdu, Altınova, Yüzüncüyıl, Zafer, Yavuz, ve Ortacami Mahallelerinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.  Ziyarette ayrıca Yönetim Kurulu Üyesi Nevretdin Gürses de hazır bulundu.  

 

ÜLKE İYİ YÖNETİLMİYOR DEMEKTİR

 

Yapılan esnaf ve kahve ziyaretlerinde vatandaşların başta kötü yönetimden, işsizlik ve hayat pahalılığından şikayetçi olduğunu kaydeden İl Başkan Yardımcısı Muzaffer Doğan Yavuz, “Kışı nasıl atlatacağını kara kara düşünüyorsan, ülke iyi yönetilmiyor demektir.  Çocuğunun geleceğinden endişeliysen, ülke iyi yönetilmiyor demektir.  Mahkemeye işin düştüğünde hakkını alacağından emin değilsen, ülke iyi yönetilmiyor demektir.  Gençlerimiz KPSS’den 100 puan alsalar bile, torpil bulamadan işe giremiyorlarsa, ülke iyi yönetilmiyor demektir.   Kadınlarımız yolda yürürken başlarına bir şey gelmeyeceğinden emin değilse, ülke iyi yönetilmiyor demektir” şeklinde konuştu.

 

VATANDAŞIN YARISI İCRALIK

 

İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Fahrettin Özzade de, ziyaret edilen yerlerde vatandaşların icra ve borç batağında olduğunu ifade ederek, “Muhtarların masası ihbarnamelerle dolu. Vatandaş borç batağında. Vatandaşın yarısı icralık. Herkesin vergi borcu var. Vatandaşın yarısı icralık.  Vatandaş son zamanda artan trafik cezalarından şikayetçi. Elektrik ve doğalgaz faturaları adeta cep yakıyor” dedi.

 

Haber: Sevim BOZKURT 


0282 726 91 91
0282 747 65 10