57'nci sandalyeyi Berat'a bağışladı

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Süheyla Usta, ihtiyaç sahibi engellilerin tekerlekli sandalye ihtiyaçlarını karşılamak için hayırseverlerin katkılar?

Çerkezköy 27.11.2018 14:46:00 0
57

Türkiye Sakatlar Derneği Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Süheyla Usta, 2 yıl önce başlattığı ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara, tekerlekli sandalye yardımını hem yardım severlerin katkıları hem de kendi imkanları doğrultusunda sürdürüyor. Süheyla Usta, İstanbul’da bir tekstil firma sahibi olan Melik Yavuz’un katkıları ile alınan çok fonksiyonlu engelli puseti Serebral Palsi ( beyin felci) hastası olan 9 yaşındaki Berat Bayduncu’ya bağışladı.

 

YARDIMLARIM DEVAM EDECEK

 

57’inci sandalyeyi bağışladığını kaydeden Süheyla Usta, yardımlarının devam edeceğini kaydederek, “Engelli kardeşlerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için şahsıma duyarlı vatandaşlarımız ve yardımseverlerimizin katkılarıyla bugüne kadar da birçok akülü ve manuel tekerlekli sandalye ihtiyaçlarını karşıladım ve karşılamaya da devam ediyorum. Bugün kardeşimizin ihtiyacını karşılamanın mutluluğunu yaşıyorum. Her duyarlı hali vakti yerinde olan vatandaşımızın engelli kardeşlerimizin ihtiyaçlarını karşılamaları gerektiğine inanıyorum. Unutmayalım her sağlıklı insan potansiyel bir engellidir” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Çocuklarına bağışta bulunan Süheyla Usta’ya teşekkür eden Baba Aziz Bayduncu ve Anne Kezban Bayduncu, çocuklarının çok fonksiyonlu engelli puseti ile daha rahat olacağını söylediler.

 

Haber: Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10