Yılmaz TASKF üyelerini kahvaltıda ağırladı

Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Salih Yılmaz yönetim kurulu üyelerini dün Çerkezköy'de kahvaltıda ağırladı. Kahvaltıda yönetim kurulu üyeleri Tekirdağâ€

27.11.2018 16:24:00 0
Yılmaz TASKF üyelerini kahvaltıda ağırladı

Dün Glory Area Kafede düzenlenen kahvaltıya Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Kaya, Başkan Yardımcıları Mehmet Salih Yılmaz, Emin Neşeli, Genel Sekreter Ersan Karamehmetoğlu ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 

“BİRLİK BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN”

 

Kahvaltıda konuşan Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Salih Yılmaz,yönetim kurulu üyelerini Çerkezköy’de ağırladıklarını kaydetti. Tekirdağ’da amatör camianın büyük bir aile olduğunu vurgulayan Yılmaz “ Tek derdimiz amatörlerin  daha iyi hale gelmesi. Bunun için çalışmalarımız devam ediyor. Bu birlik ve beraberliğin her zaman böyle devam etmesini diliyorum” dedi.

 

“YAPILAN YANLIŞLARI GÜNDEME GETİRİRİZ”

 

Basın mensuplarının ‘ Bu yıl Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden takımlarımız hakem hatalarından çok puan kaybı yaşadı. Bununla ilgili federasyonun çalışmaları nelerdir’ sorusu üzerine konuşan Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Kaya “ Bölgesel Amatör Lig 11.grubun sorumlusuyum. Sorumlu olmamız hakemlerin de atamasını da yaptığımız anlamına gelmiyor. Hakemler merkez hakem kurulu tarafından atanıyorlar. Bu onların kendi içlerinde farklı çalışma ve yöntemleri var. Onlar bunu değerlendiriyorlardır. Tekirdağ olarak  takımlarımızın mağduriyeti konusunda da muhakkak ki gerekli girişimlerde bulunacağız. İlgilileri daha dikkatli atama yapmaları konusunda uyaracağız. Yapılan yanlışları gündeme getiririz” diye konuştu.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10