Yollar köstebek yuvasına döndü

Ülkenin önde gelen GSM operatörlerinden Vodafone'nin fiber kablo döşemesi nedeniyle cadde aralarında yaptığı kazı çalışmalarının o halde bırakılması tepkilere neden oluyor. Köstebek yuvalarÄ

Çerkezköy 29.11.2018 17:39:00 0
Yollar köstebek yuvasına döndü

Çerkezköy’de Vodafene’nin geçtiğimiz aylarda başlattığı fiber kablo döşemesi nedeniyle sokaklarda yaptığı kazı çalışmaları tepkilere neden oluyor.

VATANDAŞLAR ÇİLEDEN ÇIKTI

Yaklaşık üç ay önce Vodafone firması tarafından Çerkezköy ilçe merkezinin tamamına fiber kablo döşenmesi nedeniyle kazılan yollar, adeta köstebek yuvalarını andırıyor. Kötü görüntüsü ile aylardır kapatılmayan yollar vatandaşları çileden çıkartırken, araç sürücüleri çukurlar yüzünden araçlarının maddi hasara uğradıklarını belirttiler. Vatandaşlar yürürken kesilen yollara takılıp düştüklerini ve araçlarının lastiklerinin zarar gördüğünü dile getirdiler.21. yüzyılda teknolojinin bu kadar ilerlemiş olmasına rağmen aylardır bu çukurların dolgu malzemesi ile kapatılmaması halk arasında dillendirilirken, vatandaşlar bu duruma biraz önce çözüm bulunup yolların eski haline gelmesini belirttiler.

“İZİN VERMEYİN DİYE YAZI YAZDIK”

Vatandaşlardan şikayetler aldıklarını kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ yeni kazı için işi durdurduk. O yolları kapatmadan da şirkete kazı izni vermiyoruz. Hava durumuna göre asfalt yapması gereken yerler var. Vatandaşlarımızdan da bu konu hakkında yoğun şikayetler alıyoruz. Konunun takipçisiyiz. Büyükşehir’e bağlı AYKOME’ye çukurları kapatmadan yeni kazı yapmaması için izin vermemesi için yazı yazdık” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10