1911 Çerkezköy Doğnaspor'da hedef Kavaklıspor

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta 11.hafta karşılaşmasında temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor evinde Kırklareli temsilcisi Kavaklıspor'u konuk edecek. Geçtiğimiz hafta liderlik koltuğuna oturan Edirnespo

30.11.2018 17:57:00 0
1911 Çerkezköy Doğnaspor

TFF Bölgesel Amatör Ligde bu hafta birbirinden zorlu altı karşılaşma oynanacak.

 

EVİMİZDE OYNAYACAĞIZ

 

Geçtiğimiz hafta Biga Adaspor deplasmanından bir puan ile dönen 1911 Çerkezköy Doğanspor evinde dokuz puanla on ikinci sırada yer alan Kırklareli temsilcisi Kavaklıspor’u konuk edecek. Hafta içinden itibaren maç hazırlıklarını sürdüren temsilcimiz dün yaptığı son antrenmanının ardından maç saatini beklemeye başlayacak.

 

HEDEF ÜÇ PUAN

 

Bu hafta zorlu karşılaşmaya çıkacaklarını kaydeden 1911 Çerkezköy Doğanspor yöneticilerinden İlhan Tural “ Geçtiğimiz hafta üç puan hedefiyle gittiğimiz Adaspor deplasmanında hakem hatalarından dolayı üç puanı kaybettik. Bu hafta ise evimizde Kavaklıspor’u konuk edeceğiz. Rakibimizi mağlup ederek taraftarımıza üç puan hediye etmek istiyoruz. Gerçekten bu hafta zorlu bir maça çıkıyoruz. Bizim sekiz rakibimizin dokuz puanı var. Bütün taraftarlarımızı bu zorlu karşılaşmaya bekliyoruz” dedi.

 

SAAT 14.00’DE BAŞLAYACAK

 

Pazar günü Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda saat 14.00’de başlayacak karşılaşmayı Hakan Tezcan yönetecek. Zorlu karşılaşmada Tezcan’ın yardımcılıklarını ise Gökhan Püsküller, Semih Koca ve Ali Can Özışık yapacak.

 

EDİRNESPOR LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRMEK İSTEYECEK

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 11. Grupta ligin 10. haftasında liderlik koltuğuna oturan Edirnespor'da 2 Aralık'ta deplasmanda oynanacak Çengelköyspor maçı hazırlıkları devam ediyor.
24 Kasım Cumartesi günü Lüleburgaz İstasyonspor karşısında 7-0 gibi farklı galip gelen Edirnespor zirve yarışındaki rakiplerinin aldıkları mağlubiyetler sonucunda haftayı lider olarak kapatmıştı. Liderlik sevinci yaşayan Edirnespor'da artık gözler Çengelköyspor maçına çevrildi. 16 puanla puan cetvelinin 6. sırasında yeralan rakipleri karşısında galip gelerek liderliği devam ettirmek için Edirnespor da çalışmalar sürüyor. Pazar günü Çavuşbaşı Hanefi Dilmaç Sahası’nda oynanacak karşılaşma saat 14.00’de başlayacak. Zorlu karşılaşmayı Safa Bozdağ, Semih Kocaman, Adem Mazlum, Enver Aydın yönetecek.

 

KARTALSPOR TEKİRDAĞSPOR’U KONUK EDECEK

 

Haftaya 20 puanla ikinci sırada giren Kartalspor ise evinde 12 puanda yer alan Tekirdağspor’u konuk etti. Pazar günü Bulvar Miman Kubilay Köse Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Karşılaşmayı Fatih Kabakkaya yönetirken, yardımcılıklarını ise Okan Oral, Alp Berkant Koray ve Kadir Özgöde yönetecek. Yaşadığı puan kaybıyla liderlikten üçüncü sıraya düşen Yeşilköyspor ise deplasmanda 17 puanı bulunan Bigaspor’a konuk olacak. Erken Yeğin, Bülent Eraykutlu, Volkan Esen ve Uğur Beyaz’ın yöneteceği karşılaşma ise Pazar günü saat 14.00’de Biga İlyas Bayram Stadyumunda oynanacak.

 

ZORLU KARŞILAŞMALAR VAR

 

Son haftalarda çıkışa geçen Uzunköprüspor ise evinde 19 puanla dördüncü sırada yer alan Modafenspor’u konuk edecek. Ergene Şehir Stadyumunda Pazar günü Recep Kaval, Fatih Özbek, Muhammed Tutak ve Zeki Erdem Şen’in yöneteceği karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Geçtiğimiz hafta Kavaklıspor’u deplasmanda tek golle geçerek önemli bir galibiyet elde eden Çorluspor 1947 ise evinde bu sezon istediği sonuçları alamayan Çanakkale Dardanelspor’u konuk edecek. Çorlu General Basri Saran Stadyumunda seyircisiz oynanacak olan karşılaşma ise yarın saat 14.00’de başlayacak. Zorlu karşılaşmayı ise Serhat Tan yönetirken, yardımcılıklarını ise Semra Bulut, Deniz Demirel, Aytaç Çobanoğlu yapacak. Ligde oynadığı bütün karşılaşmaları kaybederek puansız son sırada yer alan İstasyonspor ise evinde 15 puanda bulunan Adaspor’u konuk edecek. Pazar günü Lüleburgaz Sahası’nda saat 14.00’de başlayacak olan karşılaşmayı Muhammed Ömür, Nimet Altunkıran, Mehmet Ali Yılmaz, Süleyman Yörük yönetecek.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10