Yurdakul mahalle temsilcileriyle bir araya geldi

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, CHP Malkara Mahalle Temsilcileri ile bir araya geldi.Mia Et Lokantasında düzenlenen toplantıya; Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Hülya Ertan ile Yönetim Kurulu üyeleri, Mal

Malkara 2.12.2018 15:56:00 0
Yurdakul mahalle temsilcileriyle bir araya geldi

Toplantıda açılış konuşmasını yapan CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan; “Bizim mahallerimizde gözümüz, kulağımız, halkımızla iletişim kurmamızda köprü olan siz değerli mahalle temsilcilerimin desteği bizler için çok önemli. Başardıklarımızı nasıl birlikte başardıysak, başaracaklarımızı da yine birlikte başaracağız. Birlikteliğimizin, dayanışmamızın ve çalışmamızın artarak devam edeceği inancımla hepinize saygılar sunuyorum” dedi.

 

YURDAKUL YAPILAN ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

 

Göreve geldikleri günden bugüne yaklaşık 5 yıl bir süre geçtiğini anımsatan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Geriye dönüp baktığımızda oldukça yoğun hareketli bir 5 yılı geride bıraktık. Bugün geldiğimiz noktada ciddi bir çalışma performansı içerisinde verdiğimiz sözlerin büyük bir kısmını yerine getirdik. Otogar binamız yeni yerinde hizmet veriyor. Et Kombina Tesisimizin inşaat çalışmaları bitmek üzere. Çok Amaçlı Kapalı Pazar Yerinin inşaat çalışmaları devam ediyor. Bunların yanında Belediye Akademimizi ve Orhan Öztrak Ortaokulu’nu Malkaramıza kazandırdık. Şehir merkezinde ana arter yollarının çoğunu tekrar yaparak ulaşıma uygun hale getirdik. Şehitlik Caddesi, Hürriyet Caddesi ve Prestij Caddesi projelerimizle Malkara’ya çok güzel bir çarşı kazandırdık. Köy yollarımızın büyük bir kısmını yeniden yapımını sağladık. Şehir merkezinde yaklaşık 300 bin m² parke taş yol yapımı gerçekleştirdik. Tekirdağ Büyükşehir Belediyemizin de katkılarıyla sadece bu yaz köylerimizde 30 bin m² parke taş yol yapımı gerçekleştirdik” dedi. Yurdakul’un konuşmasının ardından Malkara Belediyesi’nin çalışmalarını konu alan sunum yapıldı. Toplantı karşılıklı fikir alış verişinin ardından son buldu.

 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10