Kızılpınarspor üç golle güldü

Tekirdağ 1.Amatör Küme C Grubu'nda haftaya ikinci sırada giren Kızılpınarspor Kapaklı deplasmanında Kartalspor'a konuk oldu. Rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koyan Kızılpınarspor karşÄ

3.12.2018 14:28:00 0
Kızılpınarspor üç golle güldü

Tekirdağ 1.Amatör Küme C Grubu’nda şampiyonluk hedefleyen Kızılpınarspor hafta sonunda Kapaklı Kartalspor’u farklı geçti.

 

KAPAKLI’DA OYNANDI

 

Kapaklı Sahası’nda saat 13.00’de oynanan karşılaşmaya her iki takımda galibiyet parolası ile çıktı. İlerleyen bölümlere doğru Kızılpınarspor sağlı sollu ataklarını sıklaştırarak galibiyet için yüklendi. İlk devrenin ilerleyen bölümlerine doğru Kızılpınarspor bulduğu golle öne geçti. 35’inci dakikada gelişen Kızılpınarspor atağında topla buluşan Önder Menteş düzgün bir vuruş gerçekleştirerek Kızılpınarspor’u Kapaklı deplasmanında öne geçirdi. Gelen golle birlikte toparlanmaya çalışan Kapaklı Kartalspor kalan dakikalarda beraberlik için yüklense de istediğini elde edemedi. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Kızılpınarspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

 

GALİBİYET ÜÇ GOLLE GELDİ

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde de ev sahibi ekip Kapaklı Kartalspor beraberlik için yüklenirken, Kızılpınarspor ise farkı ikiye çıkartmaya çalıştı. Kapaklı Kartalspor geliştirdiği bir çok atakta arzuladığı golü bulamazken, kontrollü futbolunu sürdüren konuk ekip Kızılpınarspor geliştirdiği atakta ikinci golü buldu. 78’inci dakikada gelişen Kızılpınarspor atağında topla buluşan Bayram Taş düzgün bir vuruş gerçekleştirerek skoru 2-0 yaptı. İkinci golden sonra oyundan kopan rakibi karşısında rahat bir futbol ortaya koyan Kızılpınarspor 90’ıncı dakikada Önder Menteş ile bir gol daha bularak karşılaşmadan dan 3-0 galip ayrılmasını bildi. Kızılpınarspor bu galibiyet ile puanını 18 yaparken, Kapaklı Kartalspor ise 13 puanda kaldı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10