DynEd bayrağının sahibi Mevlana İlkokulu

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün il genelinde uygulamaya koyduğu İngilizce Dil Eğitim Sistemi olan DynEd projesinin Kasım ayı değerlendirmelerine göre Çerkezköy Tekirdağ il genelinde l

Tekirdağ 4.12.2018 14:02:00 0
DynEd bayrağının sahibi Mevlana İlkokulu

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün il genelinde uygulamaya koyduğu İngilizce Dil Eğitim Sistemi olan DynEd projesinin Kasım ayı değerlendirmeleri belli oldu. Çerkezköy DynEd projesinde Tekirdağ il genelinde liderliğini sürdürmeye devam ediyor.

 

İLKOKUL SEVİYESİNDE DERECE ALAN ÖĞRENCİLER

 

Kasım ayı raporlarına göre ilkokullarda; Mevlana İlkokulu öğrencisi Kerem Arduçoğlu birinci olurken, Atatürk İlkokulu öğrencisi Eşref Akif Şanlı ikinci, Atatürk İlkokulu öğrencisi Baran Bozkoç ise üçüncü oldu.

 

ORTAOKUL SEVİYESİNDE  DERECE ALAN ÖĞRENCİLER

 

Kasım ayı raporlarına göre ortaokullarda; Tepe Ortaokulu öğrencisi Arzu Yagubova birinci olurken, Tepe Ortaokulu öğrencisi Kaan Seyhan ikinci, Nurullah Narin Ortaokulu öğrencisi Zerda Medine Fidan üçüncü oldu.

 

LİSE SEVİYESİNDE DERECE ALAN ÖĞRENCİLER

 

Kasım ayı raporlarına göre liselerde Kızılpınar Anadolu Lisesi öğrencisi Yunus Akkoyun birinci olurken, Pakize Narin Anadolu Lisesi öğrencisi Rumeysa Kılıç ikinci, Kızılpınar Anadolu Lisesi öğrencisi Muammer Uzun üçüncü oldu.

 

DYNED BAYRAĞININ SAHİBİ MEVLANA İLKOKULU

 

Çerkezköy okullarında DynEd projesinin kullanım oranları gün geçtikçe artıyor. Kasım ayı raporlarına göre DynEd bayrağının sahibi Mevlana İlkokulu olurken, aktif öğrenci oranına göre de Veliköy Belediyesi Ortaokulu, Mevlana İlkokulu, Atatürk İlkokulu, Cumhuriyet İlkokulu, 125. Yıl Ortaokulu, Mevlana Ortaokulu, 75. Yıl Ortaokulu, Çerkezköy İmam Hatip Ortaokulu, Tepe İlkokulu ve Recep Arif Gabralı İlkokulu başarı belgesi ile ödüllendirildi.

 

DynEd PROJESİ NEDİR?

 

DynEd, Dynamic ve Education (Dinamik ve Egitim) kelimelerinin bir araya getirilerek yazılmasından oluşmakta ve Dinamik Eğitim anlamına gelmektedir. Bu program bilgisayar temelli bir eğitim sürecini içerir ve bu güne kadar geliştirilmiş en kaliteli Yabancı Dil Programıdır. Dyned yıllar süren bir birikimin ve konusunda uzman bir kadronun eseridir. Öğretmenlerin yabancı dil eğitimini daha aktif hale getirebilmek için zaman zaman düşündükleri ve ah keşke sunu da söyle yapabilseydik diye düşündükleri yeniliklerin hepsi bu programın içerisinde mevcuttur. Bu program en büyük özelliği olan görselliğin yani sıra işitseldir de. Görsellik, öğrencinin islenen konuyu içinde bulunulan mevcut koşullardan kolaylıkla anlayabilmesini sağlayan öğeleri içerir. Bu da dili ´anlamlandırma´ ya ve doğru olarak ´öğrenmeye´ yol açar. Amerika menşeili DynEd International Inc. firmasının desteği, Oxford University Press, Longman, Prentice Hall, BBC ve Stanford University gibi eğitim kurumları ile Apple, IBM, SONY, and NEC gibi teknoloji firmalarının katkısı ile alanında uzman eğitimciler, bilgisayar programcıları ve sanatçılardan oluşan yaklaşık 50 kişilik bir takım tarafından tasarlanan DynEd ingilizce Eğitim Sistemi ile Sınıf eğitimi yerine, kişisel çalışma süresini esnek tutarak, öğrenmenin etkin bir şekilde gerçekleşmesini sağlamaktadır. 
 

 Haber: Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10