Nefes adlı konser büyük ilgi gördü

Engelsiz Yaşam Derneği ve Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi tarafından kurulan Engelsiz Yaşam Korosu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Nefes adlı konser verdi.

Süleymanpaşa 4.12.2018 16:57:00 0
Nefes adlı konser büyük ilgi gördü

Süleymanpaşa Belediyesi Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi’nde düzenlenen konsere Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Yılmaz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

BİRLİKTE HAREKET ETME ÇAĞRISINDA BULUNDU

 

Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı ile başlayan konserde açılış konuşmasını yapan Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Şerife Türüdü, engellerin ortadan kaldırılması ve birlikte yaşamak için birlikte hareket etme çağrısında bulundu.

 

ÇİÇEK VE PLAKET TAKDİM ETTİ

 

Şefliğini Necmi Özgül’ün gerçekleştirdiği konserde ağırlıklı olarak Rumeli, Ege ve İç Anadolu yörelerine ait türküler koro ve solo olarak seslendirildi. Her yaş grubu kişilerden oluşan Engelsiz Yaşam Korosu, Ayletme Beni, Çalın Davulları, İzmir’in Kavakları, Bilmem Ağlasam mı, Gönül Dağı gibi ölümsüz türküleri seslendirdi. Konser sonunda Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat Şef Necmi Özgül’e çiçek ve plaket takdim etti.

 

Haber: Melek ELMA  


0282 726 91 91
0282 747 65 10