İstasyonspor'a konuk olacağız

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta 12.hafta karşılamaları Pazar günü oynanacak. Haftaya lider durumda giren Edirnespor evinde Kartalspor'u konuk ederken, son haftalarda çıkış yakalayan temsilcimiz 1911 ÇerkezkÃ?

7.12.2018 15:13:00 0
İstasyonspor

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta yükselişe çıkan temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor deplasmanda İstasyonspor karşısında üç puan arayacak.

 

“DEPLASMANA ÇIKACAĞIZ”

 

Son üç haftada yedi puan toplayarak yükselişe geçen temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor hafta sonunda deplasmanda ligin puansız ekibi İstasyonspor’a konuk olacak. Pazar günü Lüleburgaz 8 Kasım Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Karşılaşmayı ise Bedirhan Yiğitbaş, Tugay Aydın, Akın Aydemir, Yaşar Demir triosu yönetecek.

 

“YÜKSELİŞİMİZİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ”

 

Takım olarak yükselişlerini sürdürmek istediklerini kaydeden 1911 Çerkezköy Doğanspor yöneticileri “ Hafta sonunda ligin puansız ekiplerinden İstasyonspor’a konuk olacağız. Son haftalarda çıkışa geçerek üç haftada yedi puan toplamasını bildik. Rakibimizi mağlup ederek yükselişimizi sürdürmek istiyoruz” dedi.

 

LİDER EVİNDE

 

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup lideri Edirnespor, 9 Aralık Pazar günü evinde oynayacağı Kartalspor maçına hazırlanıyor. 25 Kasım stadında sat 14.00'te başlayacak olan zorlu maç üst sıraları yakından ilgilendiriyor. 11. hafta maçında Çengelköy deplasmanından galibiyetle dönerek liderliğini sürdüren Edirnespor, bu hafta zorlu bir rakibi ağırlayacak. Grupta 24 puanla lider olan Edirnespor'u 21 puanla üçüncü sıradan takip eden Kartalspor, hafta sonu evinde Tekirdağspor ile 1-1 beraber kalarak avantaj kaybetmiş oldu. Hafta başından itibaren çalışmalarını sürdüren Edirnespor, Pazar günü 25 Kasım stadında oynanacak ve saat 14.00’te başlayacak olan maçta taraftarlarının desteğini bekliyor. Takımın iyi bir yükseliş ivmesi yakaladığını belirten kulüp yöneticileri, “Liderliğimizi puan farkını artırarak sürdürmek istiyoruz. Teknik ekip ve oyunculara her zaman sahip çıkan taraftarımızın Pazar günkü maçta yine bizi yalnız bırakmayacağını ve tribünden desteklerini vereceklerine inanıyoruz. Elbirliği ile büyük başarıları yaşamaya devam edeceğiz” diyerek taraftara çağrıda bulundu.

 

ÇORLUSPOR 1947 DEPLASMANDA

 

Haftaya 22 puanla ikinci sırada giren Modafenspor ise evinde Çorluspor 1947’yi konuk edecek. Pazar günü saat 14.00’de Alemdağ Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmayı Muhammed Mehmetcan Söylemez yönetecek. Söylemez’in yardımcılıklarını ise Harun Terin, Işık Ekinci ve Nihat Hartlı yapacak. 20 puanla dördüncü sırada yer alan Yeşilköyspor ise evinde 15 puanla sekizinci sırada bulunan Uzunköprüspor’u konuk edecek. Oğuzhan Çakır, Hasan Hüseyin Yazıcılar, Umutcan Kaymaz ve Ezel Arda Meral’in yöneteceği karşılaşma ise Bakırköy 1.Nolu Sahada Pazar günü saat 14.00’de oynanacak.

 

DİĞER KARŞILAŞMALAR

 

Haftanın bir diğer karşılaşmasında ise Tekirdağspor evinde Bigaspor karşısında galibiyet arayacak. Tekirdağspor’un ligde 14, Bigaspor’un ise 20 puanı bulunuyor.Namık Kemal Stadyumunda Pazar günü saat 14.00’de oynanacak olan karşılaşmayı ise Ali Can Özışık yönetecek. Özışık’ın yardımcılıklarını ise Samet Bilgin, Neslihan Koç, Emre Koç yapacak. Haftaya 14 puanla giren Çanakkale Dardanelspor ise evinde alt sıralardan kurtulmaya çalışan 9 puanlı Kırklareli temsilcisi Kavaklıspor’u konuk edecek. İlkay Selçik’in yöneteceği karşılaşmada Burak Kızılırmak, Utku Gök ve Abdülsamet Ulutaş yardımcı hakem olarak görev yapacak. 18 Mart Stadyumunda oynanacak olan karşılama ise saat 14.00’de başlayacak. Ligde zirveyi ilgilendiren önemli karşılaşmada ise 18 puanlı Adaspor ile 16 puanlı Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş Biga’da karşı karşıya gelecek. Biga İlyas Bayram Stadyumunda saat 14.00’de başlayacak karşılaşmayı Berkay Şenyel yönetecek. Şenyel’in yardımcılıklarını ise Turgut Özkasapoğlu, Burak Özer ve Zeynep İrem Sengir yapacak.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10