"DP'de aday adaylık süreci 17 Aralıkta başlıyor"

Demokrat Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Hayrettin Turlin, Demokrat Parti'de belediye başkan aday adaylık sürecinin 17 Aralık tarihinde başlayacağını kaydetti.

Çerkezköy 7.12.2018 17:30:00 0

Demokrat Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Hayrettin Turlin önceki gün Ankara’da il ve ilçe başkanları ile yapılan toplantıda 30 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için belediye başkan aday adaylık sürecinin 17 Aralık tarihinde başlaması kararının alındığını belirtti.

 

PARTİMİZDE ADAY ADAYLIK SÜRECİ 17 ARALIKTA BAŞLIYOR

 

Demokrat Parti olarak ülke genelinde seçimlere girdiklerini kaydeden Turlin, “Partimizde belediye başkan aday adaylığı başlama süreci 17 Aralık olarak belirlendi. Partimizden belediye başkan aday adayı olacaklar bu tarihten itibaren aday adaylığı için başvuruda bulunabilirler. Şu anda partimizde belediye başkan aday adayı olacak önemli isimler var. Gerek Büyükşehir Belediyesi gerek diğer ilçelerimizde olduğu gibi ilçemizde de herkesin takdirini kazanmış, kendini hizmete adamış ve herkesimi kucaklayacak başkan aday adaylarımız arasından aday gösterilecek belediye başkan  adayımızla seçimde olacağız” dedi.

 

PARTİMİZ ESKİ GÜNLERİNE DÖNME NOKTASINDA İLERLİYOR

 

Hayrettin Turlin şöyle devam etti,  “Yıllar önce ülkemizin bir numaralı siyasi partisi olan ve iktidar döneminde de ülkemiz genelinde her alanda birçok hizmetler yapan Demokrat Parti eski günlerine hızla dönme yolunda ilerliyor. Son yıllarda başka partilere kayan Demokrat Parti tabanı artık yuvaya dönmeye başladı. Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde de Demokrat Parti birçok belediyeyi alarak hem oyunu yükseltecek hem de eski günlerine dönme noktasında ilerlediğini gösterecektir.”diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10