Öztrak: Biz bu ülkenin bütünlüğünden yanayız

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Teşkilatı Ruşen Güneş caddesinde yeni satın aldığı il başkanlığı binası için dayanışma yemeği düzenledi. Karaevli Düğün Salonunda gerçekleşti

Tekirdağ 8.12.2018 15:35:00 0
Öztrak: Biz bu ülkenin bütünlüğünden yanayız

Önceki akşam gerçekleştirilen yemeğe CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, CHP Tekirdağ Milletvekilleri İlhami Özcan Aygun, Candan Yüceer, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, İl Başkanı Mehmet Ali Işıkgör, ilçe belediye başkanları partililer katıldı.

 

BİR MİLYON 400 BİN LİRAYA ALINDI

 

Programda konuşan CHP İl Başkanı Mehmet Ali Işıkgör, 1 milyon 400 bin liraya alınan 2 katlı binanın bir milyonun CHP Genel Merkezi tarafından karşılandığını, kalan paranın bir kısmının partinin kasasından bir kısmının ise toplanan desteklerden karşılandığını kaydetti.

 

“ENDİŞEMİZ YOK”

 

31 Aralık 2019’da yapılacak yerel seçimlerde genel merkez tarafından yeniden aday gösterilen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak programda konuşarak “ 4 Belediye başkanı adayımız genel merkezimiz tarafından açıklanmıştır. Kendilerini kutluyorum ve aynı bıraktıkları yerden daha da ileriye götürerek hizmet edecekleri inancı içerisindeyim. Diğer yedi belediye başkan adayımız da önümüzdeki günlerde belirlenecektir. 12 arkadaş olarak seçimlere birlikte gireceğiz. Seçimleri kazanamamak gibi hiç şüphem yok en ufacık bir endişem yok. İnanıyorum ki tekrar 12-0 yaparak sosyal demokrat belediyeciliği devam ettireceğiz. Kesinlikle hiçbir endişemiz yoktur ve sağlam temellere oturmuştur. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi. 

 

“BİZİM APDESTİMİZDEN ŞÜPHEMİZ YOK “

 

Gecede konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Almanya ziyaretinde Türk-Alman Parlamenter Grubu'nda yer alan parlamenterlerle görüşmesi sonrası yapılan eleştirileri değerlendirdi. Öztrak “ Biz bu ülkenin bütünlüğünden yanayız. Bizim abdestimizden şüphemiz yoktur. Bu parti Mustafa Kemal'in kurmuş olduğu savaş meydanlarında emperyalizme kafa tutan ve bugüne kadar bu ülkeyi bölmek isteyen her türlü emperyalist politikalara karşı duran, emperyalistlerin her türlü girişimine karşı duran bir partidir. Biz onların söylediklerini dinleriz, bunların içerisinde yanlışlar varsa eleştirileri yaparız. Ama bizim kırmızı çizgilerimiz bellidir. Biz hiçbir ayrılıkçı ile dini etnik cinsel herhangi bir ayrım yapan hiç kimseyle aynı çizgide olmadık, olmayacağız. Biz bu ülkenin bütünlüğünden yanayız. Cumhuriyet Halk Partisi, Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu, kuruluşun ve kurtuluşun partisidir" diye konuştu.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10