Kapaklıspor fırsat tepti 

Tekirdağ Süper Amatör Ligde haftaya lider durumda giren Kapaklıspor 11.hafta karşılaşmasında evinde 1461 Karadenizspor'u konuk etti. Karşılaşmanın hakeminin tartışmalı kararları maçın önün

10.12.2018 14:43:00 0
Kapaklıspor fırsat tepti 

Tekirdağ Süper Amatör Ligde Kapaklıspor evinde konuk ettiği 1461 Karadenizspor’a mağlup olarak taraftarını üzdü.

 

PAZAR GÜNÜ OYNANDI

 

Pazar günü Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmaya Kapaklıspor Sezai, Çağatay, Gurur, Yunus Emre, Sacko, Mert Aslanalp, Mert Kula, Burak, Özgün, Tezcan ve Emre Kaymaz kadrosu ile çıkarken, 1461 Karadenizspor ise Melih, Barış, Cengiz, Ünal, Uğur, Harun, Ömer, Emre, Tolga, Hasan ve Harun ilk onbiri ile çıktı.

 

GOL ÇIKMADI

 

İlk dakikalardan itibaren rakip kalede gol arayan Kapaklıspor Emre ve Tezcan ile yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Genellikle orta alan şeklinde geçen karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde Tezcan ile önemli pozisyonlar yakalayan Kapaklıspor 1461 Kardanezispor kalecisi Melih’i geçmekte zorlandı. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre 0-0 sonuçlandı.

 

DOKUZ KİŞİ KALDI

 

İkinci devreye iyi başlayan Kapaklıspor sağlı sollu ataklarla galibiyet golünü aradı. Rakibinin yüklendiği dakikalarda kontra atak geliştiren 1461 Karadenizpor Uğur’un kafa vuruşu ile skoru 1-0 yaptı. Kalesinde golü gören Kapaklıspor kalan dakikalarda beraberlik için yüklendi. Sağ kanatan yapılan ortayı iyi takip eden Emre’nin vuruşu direğe çarparak auta çıktı. Maçın 55’inci dakikasında 1461 Karadenizspor’dan Ünal’ın, Kapaklıspor kalecisi Sezai’ye yaptığı faul sonrası ortalık bir anda karıştı. Saha içindeki tartışma kavgaya dönüşürken karşılaşmanın hakemi Kapaklıspor’dan Tezcan, Yunus Emre ve yedek kulübesinden çıkarak tartışmaya dahil olan Mücahit’e kırmızı kart gösterdi. Hakemin bu kararı büyük tepki çekerken, 8 dakika süren tartışmaların ardından maç bu gerilimle devam etti.

 

MAĞLUBİYET İLE AYRILDI

 

Dokuz kişi kalan Kapaklıspor kalan dakikalarda beraberlik için yüklense de istediğini elde edemedi. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol çıkmayınca karşılaşmada 1461 Karadenizspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Bu sezon üçüncü mağlubiyetini alan Kapaklsıpor 22 puanda kalarak liderliği Saray Belediyespor’a teslim ederken, 1461 Karadenizspor ise puanını 15’ı çıkarttı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10