"Ben değil, mahallem kazanacak"

2019 yerel seçimlerinde Gaziosmapaşa Mahalle Muhtarlığına tekrar aday olacağını sosyal medya hesabı üzerinden duyuran Gaziosmanpaşa Mahalle Muhtarı Mutlu Timur, "Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da dÃ?

Çerkezköy 10.12.2018 16:53:00 0

Gaziosmanpaşa Mahalle Muhtarı Mutlu Timur 2019 yerel seçimlerinde Gaziosmapaşa Mahalle Muhtarlığına yeniden aday olacağını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

 

“İYİ GÜNDE, KÖTÜ GÜNDE SİZLERİN YANINDA OLMAYA ÖZEN GÖSTERDİM”

 

2009 yılında 1. Aza olarak göreve başladığı Gaziosmanpaşa Mahallesi Muhtarlığı’nda, 2012-2014 yılları arasında vekaleten muhtarlık yaptığını anımsatan Mutlu Timur; “2014 mahalli idareler seçimi sonrasında ise siz değerli mahalle sakinlerimizin teveccühüyle Gaziosmanpaşa Mahalle Muhtarlığı’na seçildim ve yaklaşık 5 yıldır sizlere layık olmak için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyorum.
Öncelikle şunu belirtmek isterim ki Aza olarak göreve başladığım günden bu yana işimi her zaman severek, layıkıyla yapmaya çalıştım. Bu süre zarfında mahalleli ile yerel yönetimler ve devletimiz arasında bir köprü olma gayreti içerisinde bulundum. Görev sürem boyunca siz kıymetli hemşerilerimizin mutluluklarına ortak olmaya, hüzünlerini paylaşmaya, iyi günde, kötü günde sizlerin yanında olmaya özen gösterdim” dedi.

 

“SİZLERDEN YENİDEN DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUM”

 

İyi günde, kötü günde sergilediği bu birliktelik sayesinde Gaziosmanpaşa Mahallesinin, bölgenin örnek mahallelerinden biri olduğunu kaydeden Mutlu Timur; “Bu güzel gelişmedeki en büyük pay tabi ki siz değerli mahalle sakinlerimizindir.  Bildiğiniz üzere 31 Mart 2019 tarihinde hep birlikte yeniden sandığa gidecek ve demokrasimizin olmazsa olmazı konumundaki oyumuzu kullanacağız. Mahallenizin Muhtarı, kardeşiniz, ağabeyiniz, evladınız Mutlu Timur olarak, bu örnek birlikteliğimizi devam ettireceğimiz temennisiyle sizlerden yeniden desteğinizi bekliyorum” dedi.

 

“TEKRAR TALİBİM”

 

Kendisinin değil mahallenin kazanacağını dile getirerek tekrara muhtarlığa talip olduğunu dile getiren Mutlu Timur; “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da dürüst, adil, azimli, halkın içinden, halktan yana, mahalle sorunlarını yaşayan, bilen, sorunlara hızlı çözümler üreten bir anlayışla teveccühünüze tekrar talibim” dedi.

 

Haber: Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10