İlkyardım eğitimi verildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından tüm kamu, özel kurum ve kuruluşlarında personel sayılarına göre ilkyardımcı bulundurulmasına bağlı ol

Tekirdağ 12.12.2018 14:04:00 0
İlkyardım eğitimi verildi

Sağlık Bakanlığı’nın İlkyardım Yönetmeliği gereği İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında düzenlenen eğitimlerde, genel ilkyardım bilgileri, temel yaşam desteği, bilinç bozukluklarında, kanamalarda, şok ve göğüs ağrısında, yaralanmalarda, boğulmalarda, kırık, çıkık, burkulmalarda, acil taşıma teknikleri, böcek sokmaları ve hayvan ısırıklarında, zehirlenmelerde, yanık, donma ve sıcak çarpmalarında, göz, kulak, buruna yabancı cisim kaçmasında ilkyardım konuları uygulamalı olarak anlatıldı.

 

İLKYARDIM EĞİTİMİ SERTİFİKASI VERİLDİ

 

Temel İlkyardım Eğitimine yönelik verilen seminerin ardından sınavlarda başarılı olan katılımcılara Uluslararası geçerliliğe sahip ilkyardım eğitimi sertifikası verildi. TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, riskli iş gruplarına giren çalışmalar yaptıklarını, bundan dolayı iş sağlığı ve güvenliğine özel önem verdiklerini ifade etti.  

 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10