"Kanser Farkındalık Eğitim Semineri" yapıldı

Çorlu Belediyesi ve Çorlu Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi katkılarıyla düzenlenen "Kanser Farkındalık Eğitim Semineri" yapıldı.

Çorlu 12.12.2018 16:13:00 0
"Kanser Farkındalık Eğitim Semineri

Atatürk İlkokulu Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Hülya Perin, Çorlu Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) Müdürü Uzman Dr. P. Eylül Taneri, Reşadiye Mahalle Muhtarı Yelda Tuncer ve çok sayıda kadın katıldı.

 

“KADINLARI BİLGİLENDİRMEK İÇİN BİR ARAYA GELDİK”

 

Yaptığı açılış konuşmasında kanserle mücadelenin önemine değinen Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Hülya Perin kanser konusunda kadınları bilgilendirmek için bir araya geldiklerini söyledi.

 

KANSER HASTALIĞI VE YAŞANAN SÜREÇ HAKKINDA AÇIKLAMALARDA BULUNDU

 

Perin yaptığı açılış konuşmasının ardından Çorlu Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) Müdürü Uzman Dr. P. Eylül Taneri, kanser hastalığı ve yaşanan süreç hakkında açıklamalarda bulundu ve kanserde erken teşhisin önemini dile getirerek katılımcı kadınlarla seminer verdi. Taneri ayrıca KETEM bünyesinde meme kanseri, rahim ağzı kanseri, kalın barsak kanseri taramalarının ücretsiz olarak gerçekleştirildiğini anımsattı.

 

Haber: Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10