Akay, satranç sporcularını ağırladı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Türkiye Satranç Federasyonu Tekirdağ Küçükler Satranç Turnuvası'nda dereceye girerek Antalya'da yapılacak olan Türkiye Küçükler Satranç Şampiyona

Çerkezköy 12.12.2018 17:11:00 0
Akay, satranç sporcularını ağırladı

Türkiye Satranç Federasyonu Çerkezköy Temsilcisi Ömür Çelik, Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Satranç Antrenörü Remzi Yakut ve sporcular, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti.

 

TÜRKİYE KÜÇÜKLER SATRANÇ ŞAMPİYONASI’NA KATILMAYA HAK KAZANDILAR

 

Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Satranç Antrenörü Remzi Yakut ziyarette yaptığı konuşmada Türkiye Satranç Federasyonu tarafından 1-2 ve 8-9 Aralık tarihlerinde düzenlenen Tekirdağ Küçükler Satranç Turnuvası’nda Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü satranç takımı sporcuların önemli başarılara imza attığını belirtti.  Yakut, “Sporcularımızdan Yağız Efe Deniz, Ece Naz Sönmez, Mete Kaplan, Ayşem Elif Çeliker, Can Tuna Kaynar, Nil Sönmez ve Gülsena Duran elde ettikleri derecelerle 19 – 26 Ocak 2019 tarihlerinde Antalya’da düzenlenecek olan Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası’na katılmaya hak kazandılar” dedi.

 

ÇERKEZKÖY’DE GELİŞMESİNE OLAN KATKILARINIZDAN DOLAYI SİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

 

Türkiye Satranç Federasyonu Çerkezköy Temsilcisi Ömür Çelik ise, satranç sporunun Çerkezköy’de büyük gelişme kaydettiğini belirterek, “Çerkezköy, satranç sporuna olan ilgi ve elde edilen başarılar açısından bugün itibari ile Türkiye’nin birçok ilinden daha öndedir. Bu kapsamda satranç sporuna verdiğiniz desteklerden, satranç sporunun Çerkezköy’de gelişmesine olan katkılarınızdan dolayı size teşekkür ediyoruz” dedi.

 

SPORA VE SPORCUYA DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ

 

Çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için onları spora yönlendirmekten başka bir yolun olmadığını kaydeden Akay, “Bu anlayışla elimizden geldiğince spora ve sporculara destek vermeye çalışıyoruz. Sporcularımızın elde ettikleri başarılarla gururlanıyor ve mutlu oluyoruz. Dolayısıyla bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da spora ve sporcuya destek vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

KÜLTÜR MERKEZİ EN KISA ZAMANDA TAMAMLANACAK

 

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Kültür Merkezi’nin de en kısa zamanda tamamlanarak hizmete açılacağını ifade eden Akay, bundan sonraki satranç turnuvalarının da Kültür Merkezi’nde yapılabileceğini kaydetti.

 

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10