'CadDeliler' de değişim

Bölgesel Amatör Lig 11.grupta mücadele eden temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor'un taraftar grubu 'CadDeliler' de tribün liderliğine Alkan Kuru'dan sonra Emre Cımbız getirildi.

13.12.2018 13:56:00 0
 

'CadDeliler’ tribün lideri Emre Cımbız yaptığı açıklamada, yeni dönemde birçok köklü değişik gerçekleştireceklerini kaydetti. Cımbız “ Gençlerimizi spor müsabakalarında ilçemizin takımlarını desteklemeye, kötü alışkanlıklar yerine sporu özendirmeye çalışacağız” diye konuştu. Cımbız “ Taraftar grubumuzun kemik tayfasına polar yaptıran Çerkezköy’ün sevilen iş adamı Mesut Mardin’e, bere yaptıran Turkuaz kuyumculuğun sahibi Nedim Yılancı’ya, konfeti yardımında bulunan Bayram Ak ağabeylerimize çok teşekkür ediyoruz. Çerkezköy gençlerine destek veren tüm herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

 

“TÜM TARAFTARLARIMIZI BEKLİYORUZ”

 

Lige kötü başlayan 1911 Çerkezköy Doğanspor’un ilerleyen haftalarda toparlandığını kaydeden Cımbız “ Takım kötü gidişata yavaş yavaş son verdi. Takımda ufak tefek yönetimsel sıkıntılar var. Taraftarlarımıza iç saha maçlarında otobüs temin eden yöneticilerden İlhan Tural ağabeyimize de ayrı teşekkür etmek istiyoruz. İlhan Tural abimizin her zaman arkasındayız. Bu ilçe hepimizin ilçesi olduğu gibi bu takımda tüm ilçenindir. Yönetimler geçicidir ancak taraftar kalıcıdır. Bu hafta oynanacak Çanakkale Dardanelspor maçı çok önemlidir. Bu önemli maçta 7’den 70’e tüm halkımızı ilçemizin takımına destek olmaya bekliyoruz. Otobüslerimiz Pazar günü belediye meydanından saat 13:00 da ücretsiz olarak kalkacaktır. Bu önemli karşılaşmaya tüm halkımız davetlidir” dedi.

 

Haber/Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10