Süper Ligde zorlu hafta

Tekirdağ Süper Amatör Ligde 12.hafta karşılaşmaları Pazar günü oynanacak. Lider Saray Belediyespor deplasmanda 1461 Karadenizspor'a konuk olurken, Kapaklıspor Malkara deplasmanında Sağlamtaşspor karşısÄ

14.12.2018 12:53:00 0
Süper Ligde zorlu hafta

Tekirdağ Süper Amatör Ligde 12.hafta oynanacak olan 6 karşılaşma ile tamamlanacak.

 

LİDER DEPLASMANDA

 

Ligde geçtiğimiz hafta Ergenegücü Ulaşspor’u 3-0’la geçerek liderlik koltuğuna oturan Saray Belediyespor, 1461 Karadenizspor deplasmanına 3 puan hedefiyle çıkacak. Saray Belediyespor Süper Amatör Ligde ilk yarıda kalan iki maçını da kazanarak devreye lider girmenin hesaplarını yapıyor. Geçtiğimiz hafta Kapaklıspor’u deplasmanda 1-0’la geçerek dikkatleri üzerine çeken 1461 Karadenizspor, Saray Belediyespor karşılaşmasında da çıkışını sürdürmek istiyor. Ligde 15 puanla 9. sırada bulunan 1461 Karadenizspor, Saray Belediyespor maçından puan ve puanlarla ayrılarak, düşme potasından iyice uzaklaşmayı da hedefliyor.13 Kasım Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak.

 

HEDEF ÜÇ PUAN

 

Geçtiğimiz hafta kendi evinde 1461 Karadenizspor’a mağlup olarak liderlikten üçüncü sıraya gerileyen Kapaklıspor ise Malkara deplasmanında son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan Sağlamtaşspor’u konuk olacak. Malkara 14 Kasım Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. Hafta sonunda zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını kaydeden Kapaklıspor Başkanı Hasan Dükanlı “ Geçtiğimiz hafta hakemin yanlış kararlarıyla ve kırmızı kartlarıyla rakibimize mağlup olduk. Bu karşılaşmayı unutup bu hafta oynayacağımız Sağlamtaşspor karşılaşmasını düşünmeye başladık. Bu karşılaşmayı kazanarak geçen haftaki mağlubiyetimizi  unutturmak istiyoruz” dedi.

 

ÇORLU DERBİSİ OYNANACAK

 

Haftaya 22 puanla ikinci sırada giren Marmaraereğlisi Belediyespor ise Çerkezköy Doğanspor’un ligden çekilmesi nedeniyle haftayı 3-0’lık galibiyet ile kapatacak. 22 puanla dördüncü sırada yer alan Çorlu Kültürspor ile altı puanda bulunan Çorluspor Çorlu derbisinde karşı karşıya gelecekler. Pazar günü saat 13.00’de başlayacak olan karşılaşma ise Çorlu Belediye Şehir Stadyumunda oynanacak.

 

YONCALI ÇIKIŞ İSTİYOR

 

Ahmet Sarı ile anlaştıktan sonra toparlanan Büyükyoncalıspor evinde son haftaların formda ekibi 100.Yılspor’u konuk edecek. 100.Yılspor ligde 19 puanla beşinci sırada yer alırken, Büyükyoncalıspor’un ise 11 puanı bulunuyor. Saray Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. 18 puanla yedinci sırada bulunan Ergenegücü Ulaşspor ise 14 puanla 10’uncu sırada yer alan Muratlı Belediyespor’u Pazar günü saat 13.00’de Ulaş Sahası’nda konuk edecek.

 

KAPAKLI SİTESPOR EVİNDE GALİBİYET İSTİYOR

 

Geçtiğimiz hafta 100.Yılspor’a deplasmanda şansız bir şekilde mağlup olan Kapaklı Sitespor ise evinde Malkara 14 Kasımspor’u konuk edecek. Pazar günü saat 15.00’de oynanacak olan karşılaşma ise Kapaklı Sahası’nda oynanacak. Bu hafta önemli bir maça çıkacaklarını ifade eden Kapaklı Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Takım olarak çıkışa geçmek istiyoruz. Geçtiğimiz hafta rakibimiz karşısında iyi bir futbol ortaya koymamıza rağmen şansız goller yiyerek karşılaşmadan mağlubiyet ile ayrıldık. Bu hafta ise Malkara temsilcisini evimizde konuk edeceğiz. Taraftarımızın desteği ile bu karşılaşmadan galibiyet ile ayrılıp üst sıralara tırmanmak istiyoruz. Bütün taraftarlarımızı bu zorlu karşılaşmada takımımızın yanında olmaya davet ediyoruz” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10