Vali Yıldırım Kapaklı'da muhtarlarla bir araya geldi

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ilçelere düzenlendiği iade-i ziyaretler kapsamında dün Kapaklı'yı ziyaret etti. Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy ile Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalıâ

Kapaklı 14.12.2018 18:06:00 0
Vali Yıldırım Kapaklı

İlçelere iade-i ziyaretlerde bulunan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, dün de Saat 15:30’da Kapaklı’ya gelerek kurum müdürleri ile bir araya geldi. Ziyaretlerde Vali Yıldırım’a İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın Tekirdağ İl Jandarma Komutanı Albay Şahin Karakaş da eşlik etti.

 

 

 

MUHTARLARIN TALEP SIKINTILARINI DİNLEDİ

 

Kaymakamlık binası önünde kurum müdürleri tarafından karşılanan Vali Yıldırım, karşılamanın ardından kaymakamlık makamına geçti. Vali Yıldırım, basına kapalı yaptığı görüşmeden Kapaklı ile ilgili Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy’dan bilgi aldı. Kaymakamlık ziyaretinin ardından kaymakamlık toplantı salonunda Kapaklı’daki mahalle muhtarları ile basına kapalı toplantı yapan Vali Yıldırım, muhtarların talep ve sıkıntılarını dinledi. Muhtarların özellikle askerlik şubesi ve Yıldızkent Kavşağı’na üstgeçit ile ilgili taleplerin yanı sıra PTT’deki gişe memuru ihtiyacını, Çerkezköy-Kapaklı-Saray bölgesinde araç muayene istasyonu kurulmasını, ilçedeki nöbetçi eczane sayısının da 2’ye çıkarılmasını dile getirdikleri öğrenildi.

 

VALİ YILDIRIM BAŞKAN MANDALI’YI DA ZİYARET ETTİ

 

Muhtarlarla yaptığı toplantının ardından Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya iade-i ziyarette bulunan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, belediye binası önünde Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve belediye birim müdürleri tarafından karşılandı. Yıldırım’a belediye ziyaretinde Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy ile İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ve Tekirdağ İl Jandarma Komutanı Albay Şahin Karakaş da eşlik etti.

 

Haber: Faik Onur KAYA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10