Öğrencilerden AFAD İl Müdürlüğü'ne ziyaret

"Özel İhsan Koleji" öğrencileri ve "Karadeniz Ortaokulu" öğrencileri Tekirdağ Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne ziyarette bulundu.

Tekirdağ 16.12.2018 15:12:00 0
Öğrencilerden AFAD İl Müdürlüğü

Öğrencilere ilk olarak Tekirdağ Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü toplantı salonunda Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından çocuklar için hazırlanan Afet Bilinci Eğitimi ile ilgili kısa film gösterimi yapıldı. Daha sonra öğrencilere AFAD yerleşkesinde bulunan hizmet binası ve Yönetim Merkezi gezdirildi. Arama ve kurtarma araç ve gereçleri tanıtımı yapılarak Tekirdağ Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü faaliyetleri hakkında bilgi verildi.

 

 

AFET VE ACİL DURUMLARA YÖNELİK FARKINDALIK EĞİTİMİ VERİLDİ

 

Öte yandan Tekirdağ Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü eğitmenleri tarafından, Süleymanpaşa’daki “Karadeniz Ortaokulu, Prof. Dr. Osman Öztürk İmam Hatip Ortaokulu ve Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde” afet ve acil durumlara yönelik farkındalık eğitimi verildi. Kurumlarda verilen eğitimde katılımcılara İlk 72 saat, afet türleri, afetin etkileri, yaşadığımız mekânlardaki risklerin azaltılması ve afet sırasında doğru davranış şekilleri konularında bilgilendirme yapıldı.

 

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10