Yüksel sporcularla bir araya geldi

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Tekirdağ 1.Amatör Ligi C grubunda bulunan Ergene temsilcisi Ahimehmet Gençlik Spor oyuncuları ve yönetimi ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Ergene 17.12.2018 15:50:00 0
Yüksel sporcularla bir araya geldi

Naim Süleymanoğlu Spor Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltıda konuşan Yüksel, “Şampiyonluk yolunda hedefine emin adımlarla ilerleyen takımımıza başarılar diliyorum, genç kardeşlerimizin başarısı hepimizin başarısıdır. Ergene Belediyesi olarak her zaman sporcu kardeşlerimizin ve spor takımlarımızın arkasındayız” dedi.

 

OYUNCULAR TESİSLERİ ÜCRETSİZ BİR ŞEKİLDE KULLANABİLECEK

 

Kahvaltı programının ardından Başkan Yüksel ile Ahimehmet Gençlik Spor oyuncularına ve yönetimi Naim Süleymanoğlu Spor tesisi ve Ergene Belediyesi Kapalı Spor salonu gezerek tesis hakkında bilgi aldı. Ergene Belediyesinin spor tesislerini oyuncuların ücretsiz bir şekilde kullanabilecekleri, fitness salonunda futbolcuların belirlenen gün ve saatlerde ağırlık antrenmanlarını yapabilecekleri ifade edildi.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Ahimehmet Gençlik Spor oyuncuları ve yönetimi, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in düzenlemiş olduğu kahvaltı organizasyonundan dolayı Başkan Yüksel’e teşekkür etti.

 

Haber: Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10