Yeşiltepe Mahallesi'ne yeni hizmet binası yapılacak

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Yeşiltepe Mahallesine yapılacak olan Ergene Belediyesi yeni hizmet binası çok modern bir yapı olacağını kaydetti.

Ergene 19.12.2018 15:10:00 0
Yeşiltepe Mahallesi

Ergene’de çeşitli yerlerde hizmet binası bulunan Ergene Belediyesi bu hizmet binalarını Yeşiltepe mahallesinde yapılacak olan yeni hizmet binasında tek çatı altında toplayacağını kaydeden Yüksel; “Yeşiltepe Mahallesi Ergene Belediyesi Hizmet Binası Projesi 3 bin 753,40 m2 taban oturumuna sahip olup zemin kat, üzeri 4 kat ve 2 adet bodrum kat ile toplamda 7 kat ve 32 bin 895,90 m2 inşaat alanına sahip olacak” dedi.

 

YÜKSEL HİZMET BİNASI HAKKINDA BİLGİ VERDİ

 

Hizmet binası hakkında bilgi veren Yüksel; “Ergene Belediyesi yeni hizmet binası zemin kat alanı 3.753,40 m2 alan olup içerisinde, Nikah salonu, Takı odası, Gelin odası, Kafeterya, Zabıta, Temizlik İşleri Birim ve Çevre Koruma Müdürlüğü, Mal Kabul Ofisi, Mal Kabul, Başkan Yardımcısı Odası, Mali Hizmetler ve Tahsilat Birimi, Halk Masası ve Kentli Servisi, Ruhsat Denetim Birimi, Kariyer ve İstihdam Birimi, Arşiv bulunacak. Birinci kat alanı 3 bin 387,20 m2 olup, Meclis salonu, İhale Komisyonu, Meclis Kalem Odası, Çatı Bahçesi, Başkan Yardımcısı Odası, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Etüd Proje Müdürlüğü, Plan Proje Ek Müdürlüğü, Emlak İstimlak Müdürlüğü, Baskı Odası, Toplantı Odası, İnsan Kaynakları Müdürlüğü yer alacak. İkinci kat alanı 3 bin 196,20 m2 olup, Hukuk Birimi, Bilgi İşlem Müdürlüğü, Çağrı Merkezi, Server Odası, Sunucu Odası, Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Sağlık İşleri Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü, Başkan Yardımcısı Odası, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü bulunacak. Üçüncü kat alanı bin 904,90 m2 olup, Başkan Odası, Teftiş Kurulu Odası, Fuaye, Konferans Salonu, Toplantı Odaları, Grup Muhalefet Odaları, Başkan Yardımcısı Odası, Müfettiş Odası ve Özel Kalem Birimi yer alacak. Dördüncü kat alanı da bin 904,90 m2 alan olup içinde, Yemekhane, Vıp Toplantı ve Yemek Salonu olacak” dedi.

 

Haber: Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10