Akay, mesire alanında yapılan çalışmaları inceledi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Veliköy Mahallesi'nde bulunan Namık Kemal Üniversitesi

Çerkezköy 19.12.2018 16:25:00 0
Akay, mesire alanında yapılan çalışmaları inceledi

Çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Akay; “Çalışmalar en kısa sürede tamamlanarak yeni yaşam alanı Veliköy Mahallesi sakinlerinin hizmetine açılacak. Park alanı içinde altyapı çalışmalarımızı tamamladık. Çeşme yapım ve aydınlatma çalışmaları da bitti. Barbekülerimizi yerleştirdik. Park ve Yeşil Alan düzenleme çalışmaları kapsamında piknik masaları ve oturma gruplarımızı en yakın zamanda yerleştireceğiz. Parkımız içinde çocuk oyun alanları oluşturacağız. Ayrıca yeni yaşam alanı içinde bir adet futbol sahası, bir adet basketbol sahası ve bir adet de tenis sahası yapıyoruz” dedi.

 

 

“KİLİT TAŞI DÖŞEME ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI”

 

Ekiplerin park alanı içinde kilit taşı döşeme çalışmalarını tamamladığını kaydeden Başkan Akay; “Çevre düzenleme, oyun grupları, piknik masaları ve oturma gruplarının monte edilmesi ile ilgili çalışmalar sürüyor. Ayrıca burada mini bir futbol sahası, mini basketbol sahası ve tenis sahası yapım çalışmaları da devam ediyor. Yeni mesire alanımız en kısa zamanda vatandaşlarımızın kullanımına açılacak” şeklinde konuştu.

 

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10