Mandalı, vatandaşları don ve buzlanmaya karşı uyardı

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından don ve buzlanma olaylarında meydana gelebilecek olumsuzlukların önüne geçmek ilçe genelinde tuzlama çalışmaları y

Kapaklı 21.12.2018 14:46:00 0
Mandalı, vatandaşları don ve buzlanmaya karşı uyardı

İlçe genelinde çalışmalarını sürdüren Kapaklı Belediyesi Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri aşırı buzlanmaya karşı, öncelikle servis güzergahlarında çalışma yapıyor.

 

“EKİPLERİMİZ 24 SAAT TEYAKKUZDA”

 

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı,  Vatandaşların don ve buzlanmaya karşı dikkatli olmaları gerektiğini kaydetti.  Kar yağışının ardından sıfırın altına düşen hava sıcaklığından dolayı meydana gelen don ve buzlanmanın vatandaşların hayatını olumsuz etkilememesi için cadde ve sokaklarda tuzlama çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden Başkan Mandalı; “ “Don ve buzlanma olaylarının meydana getirdiği olumsuzlukları ortadan kaldırmak için ekiplerimiz 24 saat teyakkuzda. Vatandaşlarımızın ulaşımda aksama, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmalarını önemle rica ediyoruz. İhtiyaç halinde vatandaşlarımız Kapaklı Belediyesi 444 80 59, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ALO 153 ve TESKİ ALO 185 ihbar hatlarından bildirimde bulunabilirler” şeklinde konuştu.

 

Haber: Esengül ÖZDEMİR


0282 726 91 91
0282 747 65 10