"Kent Park'ın 2'nci etabı kısa sürede tamamlanacak"

31 Mart yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi tarafından büyükşehir belediye başkanlığına yeniden aday gösterilen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray, Kapaklı ve ÇerkezkÃ?

Çerkezköy 23.12.2018 17:35:00 0

İlk olarak Saray'da Vize Caddesi'ndeki yağmur suyu kanalı çalışmalarını inceleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, çalışmalar hakkında da görevli teknik personelden gelinen son durum hakkında bilgi aldı. Çalışmaların sorunsuz bir şekilde ilerlediğini ifade eden Albayrak, Vize Caddesi'ndeki çalışmaların son aşamaya geldiğini ve kısa süre içerisinde tamamlanacağını belirtti.

 

ÜST YAPI ÇALIŞMALARIMIZ HİZMET SÜREMİZ İÇERİSİNDE TAMAMLANACAK

 

Vize Caddesi’ndeki çalışmaları inceleyen Albayrak ardından Kapaklı Mevlana Caddesi'nde tamamlanmak üzere olan beton asfalt çalışmalarını inceledi. Başkan Albayrak, "Kapaklı ilçemizde, Büyükşehir Belediyemizce RCC beton asfalt çalışmaları tamamlanmak üzere olan Mevlana Caddesinde incelemelerde bulunduk. Alaattin Caddesi’nde de kısa süre içerisinde asfaltlama çalışmalarımız başlayacaktır. İlçemiz genelinde tüm üst yapı çalışmalarımız önce belirttiğimiz gibi hizmet süremiz içerisinde tamamlanacaktır. Vatandaşlarımıza hoşgörüleri için teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

 

“2'NCİ ETABI KISA SÜRE İÇERİSİNDE TAMAMLAMAYI HEDEFLİYORUZ”

 

Kapaklı'nın ardından Çerkezköy'e gelen Kadir Albayrak, burada da yapımı devam eden Kent Park 2'nci etap çalışmalarında gelinen son durum hakkında görevli personelden bilgi aldı. Çalışmaların olumlu bir şekilde ilerlediğini ifade eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Kent Park'ın 2'nci etabını da kısa süre içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz. Kent Park, Çerkezköylü vatandaşlarımızın nefes alacağı alanlardan biri haline gelecek. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

 

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10