"Çerkezköy için 5 yıldır mücadele veriyoruz"

Dernek ziyaretleri kapsamında Çerkezköy Muş Varto Ünaldı Köyü Çayırlı Mezrası Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, bundan 5

Çerkezköy 24.12.2018 12:58:00 0

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Muş Varto Ünaldı Köyü Çayırlı Mezrası Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

 

TEBRİK ETTİ

 

Dernek başkanlığı görevine tekrar seçilen Hüseyin Özmen ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Başkan Akay, Özmen’i ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek, başarılar diledi.

 

SEÇİMLERDE AKAY’A BAŞARILAR DİLEDİ

 

Ziyarette konuşan Çerkezköy Muş Varto Ünaldı Köyü Çayırlı Mezrası Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Özmen, Başkan Akay’ı dernekte ağırlamaktan onur duyduklarını ifade ederek, 31 Mart 2019 günü yapılacak olan yerel seçimlerde başarılar diledi.

 

GÖREV SÜRESİ BOYUNCA YAPTIĞI ÇALIŞMALARI ANLATTI

 

Gerçekleştirdiği ziyarette görev süresi boyunca yaptığı çalışmaları anlatan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay,  bundan 5 yıl önce sokak sokak, mahalle mahalle dolaştıklarını, projelerini anlattıklarını belirterek, “Daha güzel, daha yaşanabilir bir Çerkezköy ve Tekirdağ için 5 yıldır mücadele veriyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10