Kızılpınarspor'dan üç gollü galibiyet

Tekirdağ 1.Amatör Küme C Grubu'nda haftaya lider durumda giren Kızılpınarspor 11.hafta karşılaşmasında deplasmanda Tekirdağ Marmaraspor'a konuk oldu. İlk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanan karş

24.12.2018 16:50:00 0
Kızılpınarspor

Tekirdağ 1.Amatör Küme C Grubu’nda şampiyonluk hesapları yapan Kızılpınarspor deplasmanda Tekirdağ Marmaraspor’u üç golle geçti.

 

İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI

 

Ligde 24 puanla lider durumda bulunan Kızılpınarspor deplasmanda 10 puanı bulunan Saray temsilcisi Tekirdağ Marmaraspor’a konuk oldu Pazar günü Saray Sahası’nda saat 15.30’da oynanan karşılaşmaya her iki takımda galibiyet parolası ile çıktı. Maçta etkili oyununu sürdüren Kızılpınarspor geliştirdiği ataklarda bir türlü galibiyet golünü bulamadı. Savunmada hata yapmayan ev sahibi ekip Tekirdağ Marmaraspor ise kontra ataklarla gol aradı. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol çıkmayınca ilk devre golsüz eşitlik ile tamamlandı.

 

GOLLER İKİNCİ DEVRE GELDİ

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde oyundan hakimiyeti eline alan Kızılpınarspor sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına aldı. İlerleyen bölümlere doğru Kızılpınarspor Naim’in ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Gelen golle birlikte moral bulan Kızılpınarspor kalan dakikalarda ikinci gol için yüklenirken, ev sahibi ekip Tekirdağ Marmaraspor ise beraberlik golünü aradı. Ataklarını sıklaştıran Kızılpınarspor Önder ile ikinci golü bularak farkı açmasını bildi.

 

27 PUANA YÜKSELDİ

 

İkinci devre bulduğu gollerle büyük moral bulan Kızılpınarspor karşısında Tekirdağ Marmaraspor ise oyun disiplininden tamamen koptu. Rahat atak geliştiren Kızılpınarspor karşılaşmanın sonlarına doğru Bayram ile bir gol daha bularak karşılaşmadan 3-0 galip ayrılmasını bildi. Bu galibiyet ile birlikte puanını 27 yapan Kızılpınarspor liderliğini sürdürürken, Tekirdağ Marmaraspor ise 10 puanla altıncı sırada kaldı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10