Anne-çocuk etkinliği düzenlendi

Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Ruh Sağlığı Merkezi tarafından 2015 doğumlu Süleymanpaşa Çocuk Kulübü üyeleri için anne-çocuk etkinliği düzenlendi.

Süleymanpaşa 26.12.2018 16:18:00 0
Anne-çocuk etkinliği düzenlendi

Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Ruh Sağlığı Merkezi tarafından Süleymanpaşa Çocuk Kulübü üyeleri için düzenlenen anne-çocuk etkinliğine, 2015 doğumlu 12 çocuk ve anneleri katıldı. Çocuklar düzenlenen etkinlikte kum boyama, üfleme yarışması ve parkur yarışı gibi eğlenirken motor becerilerini ve bilişsel yeteneklerini geliştirebilecekleri etkinliklere katıldılar.

 

ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK

 

Yaklaşık iki saat süren etkinlik boyunca anneleri ile birlikte uzman personel eşliğinde vakit geçiren çocuklar, hem eğlendiler hem de öğrendiler. Kum boyama, keçeden kuş yapımı, parkur yarışı ve üfleme yarışmalarında annelerinin yönlendirme ve destekleri ile çeşitli becerilerini geliştirdiler. Etkinliğe çocukları ile katılan anneler, benzer etkinliklerin daha sık gerçekleştirilmesini isteklerini dile getirdiler. Uzman Psikolog ve Çocuk Kulübü personeli gözetiminde düzenlenen anne-çocuk etkinliklerinin devam edeceği, baba-çocuk etkinliklerinin de hazırlandığı belirtildi.

 

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10