Millet bahçesi projesi kapsamında yıkım çalışmaları başladı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından bildirilen Eski Çorlu Devlet Hastanesi'nin millet bahçesine dönüştürülmesi projesi kapsamında kullanılmayan ve atıl vaziyette duran eski binanın yık

Çorlu 28.12.2018 15:28:00 0
Millet bahçesi projesi kapsamında yıkım çalışmaları başladı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Tekirdağ yaptığı ziyarette açıkladığı Eski Çorlu Devlet Hastanesi’nin Millet Bahçesine Dönüştürülmesi projesi kapsamında kullanılmayan ve atıl vaziyette duran eski binanın yıkımına başlandı.

 

İNCELEMELERDE BULUNDULAR

 

Tekirdağ Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Kaan Sinan Tohumcu, Müdür Yardımcısı Yalçın Karaca ve Çorlu Milli Emlak Müdür V. Filiz Çotuk tarafından Çorlu Millet Bahçesine dönüştürülecek olan alanda incelemede bulunuldu.

 

SÖKÜLEN MALZEMELER DEĞERLENDİRİLECEK

 

Tekirdağ Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkilileri, yıkım öncesi geri kazanılabilecek her türlü malzemenin sökümü yapılarak değerlendirilen Eski Çorlu Devlet Hastanesi’nde, yıkıntı sonucu oluşan inşaat atıkları yol altyapı çalışmalarında, inşaat demirleri ise geri dönüşüme gönderileceğini kaydetti.

 

TOKİ TARAFINDAN PROJELENDİRİLMESİ TAMAMLANACAK

 

Tekirdağ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü (Milli Emlak Müdürlüğü) tarafından yürütülen yıkım işlemlerinin tamamlanmasının ardından, TOKİ tarafından Projelendirilmesi tamamlanarak Millet Bahçesi yapım işine başlanarak vatandaşların kullanımına kazandırılacağı ifade edildi.

 

Haber: Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10