Mandalı: Birlikte daha nice yıllara

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı  yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. 2018 yılı içerisinde, hizmetin en iyisini sunmak için yoğun bir çaba gösterdiklerini belirten Mandalı, &

Kapaklı 31.12.2018 13:19:00 0
Mandalı: Birlikte daha nice yıllara

Kapaklı'da önemli çalışmalara imza attıklarını kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "2018 yılı içerisinde, halkımıza hizmetin en iyisini sunmak için yoğun bir çaba gösterdik. Vatandaşlarımızın yaşam standardını yükseltmek, karşılaştıkları sorunları ortadan kaldırmak amacıyla hizmetlerimizde katılımcı bir anlayış sergiledik. Düzenlediğimiz mahalle toplantıları ile sorunları birinci ağızdan dinleyerek ortak çözüm yolları konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. 2018 yılında İlçemizin öncelikli ve önemli sorunlarının tespitini yaparak vatandaşlarımızın günlük hayatını kolaylaştıracak her alanda çözümler geliştirmeye çalıştık. Kapaklı'da önemli çalışmalara hep birlikte imza attık" dedi.

 

İLÇEMİZİN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

 

Kapaklıda alt yapıdan üst yapıya kadar birçok alanda çalışmalar yaptıklarını belirten Mandalı, "Yeni yılda ilçemizi her yönden daha ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içinde olacağız. Kapaklı'nın gelişmesi, modern ve yaşanılabilir bir kent olması yolunda değerli halkımız ile el ele, ayırmadan, ötekileştirmeden gönül birliği ile güzel ilçemizin geleceği için çalışmaya devam edeceğiz" dedi. Sözlerine devam eden Mandalı, "Bu duygu ve düşüncelerle 2019 yılının Tekirdağ'ımıza, Kapaklı'mıza , ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor yeni yılınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Birlikte daha nice yıllara" ifadelerine yer verdi.

 

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10