U-19 liginde ikinci hafta heyecanı yaşandı

Tekirdağ U-19 Liginde ikinci hafta heyecanı hafta sonunda oynanan karşılaşmalarla yaşandı. Temsilcilerimizin yer aldığı B Grubu'nda Çerkezköy 1911 Doğanspor U-19 Futbol Takımı zorlu karşılaşman

31.12.2018 16:28:00 0
U-19 liginde ikinci hafta heyecanı yaşandı

Tekirdağ U-19 Liginde A ve B grubunda Cumartesi günü oynanan dokuz karşılaşmada fileler 45 kez havalandırıldı.

 

LİDER PUAN KAYBETMEDİ

 

A Grubu’nda lider Marmara Ereğlisi Belediyespor U-19 Futbol Takımı deplasmanda Karadeniz Gençlikspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir futbol ortaya koyan Marmarareğlisi Belediyespor U-19 Futbol Takımı karşılaşmadan da 4-0 galip ayrılarak liderliğini sürdürdü. İlk haftayı galibiyet ile geçen Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor Kulübü U-19 Futbol Takımı ise Akçeşmespor U-19 Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Müthiş bir mücadelenin yaşandığı karşılaşmada tek gol bulan Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor Kulübü U-19 Futbol Takımı puanını altı yaparak zirve takibini sürdürürken, Akçeşmespor U-19 Futbol Takımı ise ikinci maçından da puanla tanışamadı.

 

KAZANDERESPOR ÇOK FARKLI

 

İlk haftayı mağlubiyet ile kapatan Kazanderespor U-19 Futbol Takımı evinde üç puanda bulunan Aşağısevindikspor U-19 Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında iyi bir oyun ortay koyan Kazanderespor U-19 Futbol Takımı karşılaşmadan da 6-0 galip ayrılarak ligde galibiyet ile tanışmış oldu. Haftanın bir diğer karşılaşmasında ise Muratlı Halk Eğitimispor U-19 Futbol Takımı ile Tekirdağspor karşılaştı. Karşılaşma ise karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sonuçlandı.

 

KAPAKLI DERBİSİNDE GÜLEN ÇIKMADI

 

Temsilcilerimizin yer aldığı B Grubu’nda ise beş karşılaşma oynandı. Haftaya lider durumda giren Çorlu Fenerspor U-19 Futbol Takımı evinde Yıldız Gençlikspor U-19 Futbol Takımını konuk etti. Zayıf rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir futbol ortaya koyan Çorlu Fenerspor U-19 Futbol Takımı karşılaşmadan da 6-1 galip ayrılarak ikinci hafta sonunda puanını altıya yükseltti. Haftanın en önemli karşılaşmasında ise Kapaklı Sitespor U-19 Futbol Takımı ile Kapaklıspor U-19 Futbol Takımı karşı karşıya geldi. Şampiyonluğun favori ekiplerinden Kapaklı Sitespor U-19 Futbol Takımı ile Kapaklıspor U-19 Futbol Takımı karşılaşmasında galip çıkmadı. Karşılaşma ise karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sonuçlandı.

 

9 GOLLÜ MAÇTA GÜLEN DOĞANSPOR

 

İlk haftayı bir puan ile kapatan Çerkezköy 1911 Doğanspor U-19 Futbol Takımı evinde Çorluspor U-19 Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi.Müthiş bir çekişmenin yaşandığı karşılaşmada her iki takımda iyi bir oyun ortaya koydu. Gol sağanağı şeklinde geçen karşılaşmada daha az hata yapan temsilcimiz Çerkezköy 1911 Doğanspor U-19 Futbol Takımı karşılaşmadan da 5-4 galip ayrılarak ligdeki ilk üç puanını da almış oldu. Bir diğer temsilcimiz Çerkezgücüspor U-19 Futbol Takımı ise deplasmanda Çorlu Kültürspor U-19 Futbol Takımına konuk oldu. Rakibi karşısında varlık gösteremeyen temsilcimiz Çerkezgücüspor üst üste gelen gollere engel olamayarak rakibine 4-2 mağlup oldu. Ligde ilk haftayı puansız kapatan Ergene Velimeşespor ise evinde Vakıflar Güvenspor ile karşı karşıya geldi. Sekiz golün kaydedildiği karşılaşmayı 6-2 kazanan Ergene Velimeşespor haftayı da üç puan ile kapatmış oldu.

 

B GRUBU’NDA LİDER ÇORLU FENERSPOR

 

B Grubu’nda Çorlu Fenerspor U-19 Futbol Takımı oynadığı iki karşılaşmayı kazanarak altı puanla liderlik koltuğunda otururken, Kapaklı Sitespor U-19 Futbol Takımı, Kapaklıspor U-19 Futbol Takımı, Çerkezköy 1911 Doğanspor’ U-19 Futbol Takımının ise ligde dörder puanı bulunuyor. Çorlu Kültürspor U-19 Futbol Takımı,Çorluspor U-19 Futbol Takımı, Ergene Velimeşespor U-19 Futbol Takımı üç puanı bulunduğu ligde Yıldız Gençlikspor U-19 Futbol Takımının bir puanı bulunuyor. B Grubu’nda temsilcimiz Çerkezgücüspor U-19 Futbol Takımı ile Vakıflar Güvenspor U-19 Futbol Takımının puanı bulunmuyor.

 

 Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10