Başkan Yüksel, vatandaşlarla bir araya geldi

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, her yıl olduğu gibi bu yılda geleneği bozmayarak yeni yılda hastaneleri ziyaret etti. Başkan Yüksel, hastane görevlileri nezaretinde doktorların, hemşirelerin, hastaların ve r

Ergene 2.01.2019 14:20:00 0
Başkan Yüksel, vatandaşlarla bir araya geldi

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, 2019 yılının ülkemize barış, sağlık ve mutluluk getirmesini dileyerek, "Bu yılda geleneği bozmadık hastalarımızı ziyaret edip kendilerine acil şifalar diledik. Hastalarımızın yeni yılını kutlayarak onların morallerini yükselttik ve yalnız olmadıklarını belirttik. Ben tekrardan tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum" dedi.

 

EV ZİYARETLERİNDE BULUNDU

 

Başkan Yüksel hastane ziyaretinin ardından en ziyaretlerinde de bulundu. Cumhuriyet Mahallesinde ev ziyaretlerinde bulunan Başkan Yüksel vatandaşların evlerine misafir oldu. Küçüklere yeni yıl hediyeleri veren Başkan Yüksel, yeni yılın Ülkemize barış, sağlık ve mutluluk getirmesini diledi.

 

MAHALLE ZİYARETLERİNDE DE BULUNDU

 

Başkan Yüksel ev ziyaretlerinin ardından mahalle ziyaretlerinde de bulundu. Ergene’de mahalle ziyaretlerinde vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Yüksel Ergene Belediyesinin yeni yıl da yapacağı hizmet ve projeler hakkında vatandaşlara bilgiler verdi.

 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10