Kapaklıspor'a tecrübeli stoper

Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklıspor savunmasını sağlama alarak İstanbul Başakşehir'den tecrübeli stoper Tolga Burak Gider'i kadrosuna kattı. Geçtiğimiz günlerde eski oyuncusu Tolga

3.01.2019 14:26:00 0
Kapaklıspor

Tekirdağ Süper Amatör Ligde istediği sonuçları alamayan Kapaklıspor ikinci devre öncesi transfer çalışmalarını sürdürüyor.

 

SAVUNMAYI SAĞLAMA ALDI

 

Tekirdağ Süper Amatör Ligin ilk devresini sekiz galibiyet bir beraberlik ve dört yenilgi ile 25 puanla dördüncü sırada tamamlayan Kapaklıspor transfer çalışmalarını sürdürüyor. Teknik heyetin raporu doğrultusunda kolları sıvayan Kapaklıspor yönetimi geçtiğimiz sezon şampiyon takımın kadrosunda bulunan Tolga Aşçı ve Berkay Cengiz, Kapaklı Sitespor’dan Şafak Törin ve Marmaraereğlisi Belediyespor’dan Şahin Limon ile geçtiğimiz günlerde anlaşmıştı. Kapaklıspor son olarak İstanbul Başakşehirspor’da top koşturan tecrübeli savunma oyuncusu Tolga Burak Gider’i de kadrosuna katarak savunmayı sağlama aldı.

 

“GÜCÜMÜZE GÜÇ KATACAĞIZ”

 

Transferin iki tarafa da hayırlı olması temennisinde bulunan Kapaklıspor Başkanı Hasan Dükanlı “ Geçtiğimiz hafta Tolga Aşçı, Berkay Cengiz, Şafak Törin ve Şahin Limon’u transfer ederek kadromuzu güçlendirdik. Bu sezon savunma hatalarından ötürü kolay goller yedik. Savunma oyuncusu Tolga Burak Gider’i transfer ederek savunmadaki sıkıntısı gidermiş olduk. İnşallah yeni transferlerimiz takıma kısa bir zamanda uyum sağlarlar. Yapacağımız transferlerle ilk devre üzdüğümüz taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz. Yapacağımız ikinci devre hazırlıklarıyla birlikte altı puan gerisinde olduğumuz Saray Belediyespor’u yakalayarak sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek istiyoruz” dedi.

 

TOLGA BURAK GİDER KİMDİR ?

 

5 Eylül 1992’de Bahçelievler’de dünyaya gelen oyuncu futbola 13 yaşında Kanaryaspor’da başladı. Altı sene bu takımda top koşturan oyuncu 2011 yılında Kanarya Azimspor’a transfer oldu. Sırasıyla Ömerliköyüspor’da, Gültepe Öz Gençlikspor’da ve CFS Bağcılarspor’da top koşturan oyuncu 2013 yılında Taksimspor’a transfer oldu. Bir yıllık Şubaşıspor macerasının ardından temsilcimiz Çerkezköyspor’a transfer olan oyuncu burada bir yıl oynadıktan sonra İzzettinspor’a transfer oldu. Gültepe Özgençlikspor, Çamlıcaspor, Vezirköprü Belediyespor’da top koşturan oyuncu 2017 yılında Başakşehirspor’a transfer oldu. Geçtiğimiz yıl sezonun ikinci yarısında Subaşıspor’a transfer olan oyuncu sezon başında eski takımı Başakşehirspor’a geri dönmüştü.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10