1911 Çerkezköyspor transfere hız verdi

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta mücadele veren 1911 Çerkezköy Doğanspor bu yıl ligin ilk devresinde beklenen çıkışı yapamaması ve düşme potasına yaklaşması yöneticileri ara transfer döneminde

3.01.2019 16:43:00 0
1911 Çerkezköyspor transfere hız verdi

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta ligin ilk devresini istediği yerde tamamlayamayan temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor transfere hız verdi.

 

“KÖTÜ GİDİŞE SON VERECEĞİZ”

 

Yeni bir antrenör ve beş futbolcu ile anlaşma sağladıklarını kaydeden 1911 Çerkezköy Doğanspor yönetim kurulu üyesi İlhan Tural “ Sezon başında alınan sporcularımızın bazıları bizleri hayal kırıklığına uğrattı. Oysa yönetim olarak tüm sporcularımızın bir dediğini ikiletmedik ve buna rağmen maçlarda bir türlü istenileni veremediler ve rahat kazanılacak maçları bile puansız kapattık. İlk devre birkaç müsabaka dışında da galibiyet yüzü göremedik. Takımda istikrar sağlayamayan ve mücadele etmeyen sporcular gönderdik ve yerlerine takım oyununu benimseyen ve mücadele ruhu olan takıma fayda sağlayacak hem kaliteli hemde takımı başarıya taşıyacak 5 sporcu ile anlaşma sağladık” dedi.

 

 “BAMBAŞKA BİR TAKIM GÖRECEK”

 

Yeni transferlerin iki gün içinde imza atarak takımın çalışmalarına katılacağını ifade eden Turhan “ İkinci devrede spor severler ve taraftarlarımız sahalarda gerek oyunu ile gerek mücadelesi ile bambaşka bir 1911 Çerkezköy Doğanspor görecek. Ayrıca takımı doksan dakika mücadele vermesini sağlayacak takımı ateşleyecek yeni bir Antrenör ile de anlaşma sağladık.”dedi. İlhan Tural Pazartesi yada Salı günü düzenleyecekleri basın toplantısı ile bu konuda detaylı açıklamada bulunacaklarını da belirtti.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10