Başkan Albayrak'tan Trakya çıkartması 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Edirne Valisi Ekrem Canalp'e, ve Kırklareli ile Tekirdağ'daki ilçe belediye başkanlarına ziyarette bulundu.

Tekirdağ 4.01.2019 16:18:00 0
Başkan Albayrak

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ilk olarak Edirne Valisi Ekrem Canalp'i ziyaret etti. Çalışmalar hakkında değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaretin ardından Başkan Kadir Albayrak, misafirperverliği dolayısıyla Vali Ekrem Canalp'e teşekkür etti.

 

 

 

İKİNCİ DURAĞI KIRKLARELİ OLDU

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın ikinci durağı Kırklareli oldu. Başkan  Albayrak Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı ile Alpullu Beldesi Belediye Başkanı Saim Kırcı ve Büyükmandıra Beldesi Belediye Başkanı Sertaç Balyemez'i makamlarında ziyaret etti. Çalışmalar hakkında değerlendirmelerin yapıldığı ziyaretlerde karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaretin ardından Başkan Kadir Albayrak, misafirperverlikleri dolayısıyla Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, Alpullu Belediye Başkanı Saim Kırcı ve Büyükmandıra Belediye Başkanı Sertaç Balyemez'e teşekkür etti.

 

TEKİRDAĞ İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARINI DA ZİYARET ETTİ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, son olarak Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu ve Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe'yi makamında ziyaret etti. Hayrabolu ve Muratlı'da sürdürülen çalışmaların değerlendirildiği ziyarette, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

 

Haber: Esengül ÖZDEMİR


0282 726 91 91
0282 747 65 10