DynEd Bayrağı'nın sahibi Atatürk İlkokulu oldu

DynEd Kullanıyor Projesi kapsamında ekim ayında Tekirdağ il geneli DynEd İngilizce Dil Eğitim Sistemi kullanımında birinci olan Çerkezköy'de bu konuda başarı gösteren okullar ödüllendirildi. Aralık a

Çerkezköy 9.01.2019 16:50:00 0
 DynEd Bayrağı

Çerkezköy'de bulunan okullar, aralık ayı raporları kapsamında DynEd kullanım oranlarına göre Tekirdağ genelindeki birinciliğini korurken, bu başarı dolayısıyla okul ve öğrenciler için ödül töreni düzenlendi. Öğrencilerin tamamı sistemde çalışan Veliköy İmam Hatip Ortaokulu, Veliköy İlkokulu, Kızılpınar İlkokulu, Recep Arif Gabralı İlkokulu, Çerkezköy İmam Hatip Ortaokulu, Çerkezköy Tepe İlkokulu, Cumhuriyet İlkokulu, Mevlana İlkokulu Üstün Başarı Belgesi alırken, aktif öğrenci oranı yüzde 90 ve üzeri olan Zeki Algur İlkokulu, Kızılpınar Belediyesi Çok Programlı Anadolu Lisesi, Veliköy Belediyesi Ortaokulu, Atatürk İlkokulu, 125. Yıl Ortaokulu ve Şehit Dinçer Ersoy İlkokulu Başarı Belgesi ile ödüllendirildi.

 

BİRİNCİ ATATÜRK İLKOKULU

 

'Çerkezköy DynEd Kullanıyor' projesinde sıralamaya giren öğrenci ve okullar kapsamında ilkokullarda Atatürk İlkokulu öğrencisi Eşref Akif Şanlı birinci, Mevlana İlkokulu öğrencisi Kerem Arduçoğlu ikinci olurken, Mevlana İlkokulu öğrencisi  Umut Başar  üçüncü oldu. Ortaokullarda; Nurullah Narin Ortaokulu Zerda Medine Fidan birinci, Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi Muhammed Gümüş ikinci olurken, Tepe Ortaokulu öğrencisi Kaan Seyhan üçüncü oldu. Liselerde ise; Kızılpınar Anadolu Lisesi öğrencisi Feyiz Ali Bozkurt birinci, Pakize Narin Anadolu Lisesi  öğrencisi Ömer Ekinci ikinci olurken, Pakize Narin Anadolu Lisesi öğrencisi Sinan Gül üçüncü oldu.

 

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10