Başkan Yüksel mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Naim Süleymanoğlu Spor Tesislerinin kafetaryasında düzenlenen kahvaltı programında mahalle muhtarlar ile bir araya geldi.

Ergene 10.01.2019 14:52:00 0
Başkan Yüksel mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi

Programda muhtarların istek ve önerilerini dinleyen Başkan Yüksel; "Bizler muhtarlarımızı önemsiyoruz, düşüncelerini önemsiyoruz, muhtarlarımız ile birlikte hareket ederek mahallelerimize hizmetler götürdük. Ergene'de bulunan 17 mahallemize de farklı alanlarda hizmetlerimiz oldu, yeni dönemimizde de bu hizmetlerimiz artarak büyüyecek. Hazırlamış olduğumuz yeni projelerimiz ile mahallelerimizde yine yapılamayanları yapacağız. Hayal denilen hizmetleri Ergenemizde gerçeğe dönüştürdük, bunları hep birlikte yaptık muhtarlarımız sorunları bizlere söyledi ve bizler de bu sorunları çözüme kavuşturduk. Mahallelerimizde ki alt yapı ve üst yapı sorunlarını ortadan kaldırdık, düğün salonu ihtiyacı olan mahallelerimize düğün salonları yaptık, bozuk olan mahalle yollarımızı asfaltladık, yeni yapmış olduğumuz parklarımız ile mahallelerimizin çehresini değiştirdik" dedi.

 

BİRÇOK YENİ SOSYAL TESİS YAPILACAK

 

Ergene Belediyesi’nin spora büyük önem derdiğini belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel yeni dönemde Ergene'de bulunan mahallelere yeni futbol sahaları yapacaklarını belirterek gençleri spora yönlendirerek Ergene’de sağlıklı bireyler yetiştireceklerini belirtti. Yeni dönemde Ergene'de ki mahallelere birçok yeni hizmet yapılacağını da ifade eden Başkan Yüksel, "Yeni dönemimizde mahallerimize aile çay bahçeleri, açık ve kapalı düğün salonları, içinde yüzme havuzu bulunan kapalı spor salonu, bisiklet yolu ve birçok yeni sosyal tesis yapılacak" dedi.

 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10