Belediye personeline "Yerel Yönetimlerde Taşınmaz Yönetimi Eğitimi" veriliyor

Malkara Belediyesi tarafından belediye personellerine yönelik " Yerel Yönetimlerde Taşınmaz Yönetimi Eğitimi" veriliyor. Malkara Belediye Akademisi Konferans Salonu'nda Kaped Eğitim Org. Tur Tic. Ltd. Şti tara

Malkara 10.01.2019 15:06:00 0
Belediye personeline

Eğitimde Taşınmazlara İlişkin Temel Mevzuatın Tanımı, 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi Ve Kontrol Kanunu Çerçevesinde Taşınmaz Yönetimi, 5393 Sayılı Belediye Kanunu Çerçevesinde Taşınmaz Yönetimi, Kamu İdarelerine Ait Taşınmazların Kaydına İlişkin Yönetmelik Hükümlerinin Tamamı, Taşınmazların Bütçe İşlemleri, Taşınmazların Tahakkuk Esaslı Devlet Muhasebesine Göre Tüm Kayırları, Taşınmazların Denetimi (İç Ve Dış Denetim Açısından Değerlendirilmesi),Taşınmaz İşlemlerinin Detayları hakkında katılımcılar bilgilendiriliyor.

 

TEKNİK DESTEK HİBE PROGRAMI KAPSAMINDA ONAYLANAN PROJE

 

Trakya Kalkınma Ajansı Teknik Destek Hibe Programı kapsamında onaylanan proje faaliyeti olan eğitim programı ile Belediyeye tahsis edilmiş olan taşınmazların tahsis amacına uygun olarak kullanılmasından kayıt ve kontrollerinin yönetmelikte belirtilen usul ve esaslara uygun olarak yapılmasını sağlamak, yönetmelik eki icmal cetvellerinin oluşturulması, tahsis edilmiş ya da kiralanmış olan taşınmazların amacına uygun olarak kullanılmasını sağlamak, başka idarelere veya kişilere tahsis amacı dışında kullandırmamak, taşınmazın bakım ve onarımlarını yaptırmak, tarihi kültürel bir yapı iş korunması ve tadilatını ilgili mercilere bildirerek yaptırılmasını sağlamak, şeffaf ve erişilebilir tutulup tutulmadığını kontrol etmek ve ettirme konularında personelin gelişmelere uyum sağlaması teşvik edilerek, gelişimi ve değişimi takip ederek mevzuata hakim, kurumsal kimliği olan hizmette kalite ve hız, dinamik ve çözüm ortaklığı odaklı olan bir belediye hizmeti Malkara Belediyesi hizmet sınırları içerisinde gerçekleşmesi bekleniyor.

 

Haber: Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10