Topçu: Bu azimle hedefe ulaşacağız

Antalya'da ikinci devre birinci etap çalışmalarını sürdüren Kapaklıspor güç depoluyor. Hazırlıklarını günde çift antrenman ile sürdüren Kapaklıspor'da Teknik Direktör Kenan Topçu

11.01.2019 16:16:00 0
Topçu: Bu azimle hedefe ulaşacağız

Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nin iddialı ekiplerinden olan temsilcimiz Kapaklıspor, sezonun ikinci devresine Antalya kampında hazırlanıyor.

 

“ARALIKSIZ BİR ŞEKİLDE SÜRÜYOR”

 

4 gündür Antalya kampında çalışmalarını sürdüren Kapaklıspor, yeni transferlerin katılımıyla 20 oyuncudan oluşan bir kadroyla ikinci yarı öncesi hazırlıklarını aralıksız bir şekilde devam ediyor. Günün dördüncü gününü yoğun yağış altında çift idman ile sürdüren Kapaklıspor kamp dönemini iyi bir şekilde geçirip sezonu şampiyon olarak tamamlamak istiyor.

 

 “KAMPTAKİ UYUM BİZİ SEVİNDİRİYOR”

 

Kampla ilgili açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Kenan Topçu “ Futbolcularımızın kamptaki uyumu, kamptaki davranışları, uyumu ve arkadaşlıkları bizi oldukça sevindiriyor. Bunun yanı sıra hırslı çalışmaları bize daha fazla sevinç yaşatıyor. İnşallah takımımız bu azmiyle hedefledikleri yere ulaşacaktır. Yeni transferlerimiz de takıma kısa sürede adapte oldular. Yeni transferlerimiz kısa sürede takıma adapte oldu. Performanslarından memnunuz” diye konuştu.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10