Ayaz: 12'de 12 yaptık

Çerkezköy Şampiyon Spor kulübü'nün Milli Taekwondo Antrenörü Vural Ayaz Pazar günü Muratlı'da yapılan Tekirdağ Okullar arası Taekwonda şampiyonasında Çerkezköy Şampiyonspor  ve G?

15.01.2019 10:03:00 0
Ayaz: 12

Çerkezköy Şampiyonspor ve Güzel Spor Kulübü Muratlı’da gerçekleştirilen Okullar arası Taekwonda turnuvasından başarı ile döndü.

 

2019 YILINA  12’DE 12 YAPARAK BAŞLAMANIN MUTLULUĞU İÇİNDEYİZ

 

Vural Ayaz, “Pazar günü Muratlı Atatürk kapalı Spor Salonunda yapılan Tekirdağ Okullar Arası Taekwondo İl şampiyonasına il genelinden 140 sporcu okullarını temsilen katıldı. Şampiyon Spor Kulübü ve Güzel Spor Kulübü olarak ilçemizde eğitim öğretim gören sporcularımız okullarını temsilen bu şampiyonaya katıldı. Oldukça zevkli ve heyecanlı geçen şampiyonada sporcularımız beklenmedik bir başarıya imza atarak şampiyonaya damga vurdu. Çerkezköylü sporcular olarak bu şampiyonada 12’de 12 yaparak  şampiyonaya damga vurduk. Şampiyonaya katılan tüm sporcularımız kilolarında inanılmaz bir mücadele verdiler ve her sporcumuz maça çıkmadan önce derece yapmak için söz verdi. Bunu da başardılar. Tüm sporcularımızı yaptıkları mücadele ve elde ettikleri başarılardan ve dereceleri nedeniyle tebrik ediyor alınlarından öpüyorum. 2019 yılının ilk önemli şampiyonası olan bu şampiyonada 12’de 12 yaparak  yeni yıla iyi başlamanın mutluluğunu  içindeyiz ve inşallah önümüzdeki şampiyona ve turnuvalarda da sporcularımızın  bu başarıları devam edecektir” dedi.

 

“BEŞ BİRİNCİLİK ELDE ETTİK”

 

Ayaz, “ Şampiyonada 53 kilo yıldız erkeklerde erkeklerde Alperen Ayaz birinci, 41 kilo yıldız erkeklerde Mecitcan Doğan birinci, 37 kilo bayanlarda Sudenaz Kaya birinci, Yıldız Bayanlarda +59 kilogramda Sıla Ece Erol birinci, yıldız bayanlar 41 kiloda Betül Rana Kaygısız birinci oldu. Yıldız erkeklerde 45 kiloda İsmail Altıntaş, yıldız erkekler +65 kiloda Ahmet Karsanba, küçük erkeklerde 33 kiloda Ahmet  Sait Pırtıcı ikinci olurken, 33 kilo bayanlarda Zeynep Hasret Yılmaz, Yıldız erkeklerde 49 kiloda Abdullah Karadayı ve Küçük erkekler kategorisinde Muhammet Mustafa  Şahin üçüncü oldu. Kilolarında şampiyon olan sporcularımız 1-4 Mart tarihleri arasında Bolu’da düzenlenecek olan Türkiye şampiyonasında ilimizi temsil edecekler ve bu şampiyonaya katılacak sporcularımızın her birinden de derece bekliyoruz. Başarılı olacaklarına da inancımız tam”diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10