Başkan Yüksel vatandaşlarla bir araya geldi

Pınarbaşı, İğneler ve Misinli mahallelerini ziyaret  eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel vatandaşlar ile bir araya geldi. Vatandaşların talep ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Yüksel, yeni dÃ?

Ergene 16.01.2019 14:49:00 0
Başkan Yüksel vatandaşlarla bir araya geldi

Hiçbir mahalleyi bir diğerinden ayırmadıklarını ifade eden Başkan Yüksel, “Ergene’de bulunan 17 mahallemize de çeşitli hizmetler yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Kırsal mahallelerimizde yol sorununu, su sorununu ortadan kaldırdık, göreve gelir gelmez alt yapısı ve üst yapısı olmayan mahallelerimizdeki sorunları çözüme kavuşturduk. İnsan odaklı projelerimiz ile Ergenemizde güzel hizmetler yaptık, sıfırdan bir belediye kurarak Ergenemize yapılamaz denilen projeleri yaparak hayata geçirdik. Yeni dönemimizde daha çok çalışıp daha çok hizmetler yapacağız” dedi.

 

“HİZMET YILI OLACAK”

 

Ergene’de yeni dönemin hizmet yılı olacağını kaydeden Başkan Yüksel, “  Mahallelerimize aile çay bahçeleri, çocuk oyun parkları, futbol sahaları ve bunun gibi birçok yeni projemiz olacak. Görevimiz Ergene’ye en iyi hizmetleri yapmak, sizlerle birlikte yeni dönemimizde yeni birçok projeyi hayata geçireceğiz” dedi.

 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10